Recipes and Tips For a Smokin’ Thanksgiving

Opskrifter og tips til en Smokin' Thanksgiving

Posted on: January 11, 2023



Thanksgiving er i denne uge, og jeg er vært for min familie over til middag. Da vi er på vej op til sommerhuset til Thanksgiving, kan jeg bare ikke vente. Temperaturen er blevet køligere på det sidste, men det skulle være en smuk weekend.

Thanksgiving er i denne uge, og jeg er vært for min familie til middag. Da vi er på vej op til sommerhuset til Thanksgiving, kan jeg bare ikke vente. Selvom temperaturen er blevet meget køligere på det seneste, er det meningen, at det skal blive en smuk weekend.

Et helt kalkun eller kalkunbryster, begge virker på en Bradley-ryger

Med en Bradley Smoker i sommerhuset er planerne at fyre op og ryge noget af måltidet. Selvom kalkun er et typisk Thanksgiving-måltid, og det er muligt at ryge en hel i en Bradley Smoker, besluttede jeg mig for noget andet.

Mit valg var i stedet for nogle udbenede kalkunbryster. Udover at de er meget hurtigere at ryge end en hel kalkun, bliver de også rigtig gode.

Desuden er det muligt at ryge dem ved at bruge samme temperatur og metoder, som bruges til kyllingebryst. Men da kalkunbryster er større end kyllingebryster, vil det tage lidt længere tid at ryge.

En krydderiblanding Rub eller Bacon Wrap?

At gnide en krydderiblanding på kalkunbrystet eller pakke det ind med bacon vil fungere fint. Ud over at holde kalkunbrystet fugtigt, vil bacon tilføje den lækre smag. Men hvis du vil ryge kalkunbrystet uden bacon, skal du blot følge instruktionerne herunder og udelade det.

Røget bacon indpakket kalkunbryst

ingredienser

Du skal bruge to udbenede kalkunbryster uden skind og otte baconskiver, foruden følgende krydderier:
En spsk paprika, en tsk hvidløgspulver, 1/2 tsk kværnet sort peber, en tsk salt og to spsk sukker.

Vejbeskrivelse

Efter at have blandet paprika, hvidløgspulver, sort peber, salt og sukker sammen i en lille skål, skal du gnide krydderiblandingen over hele kalkunbrystene.

Fire skiver bacon skal være nok til at pakke hvert kalkunbryst ind. Herefter er de klar til at gå til rygerstativet.

Indstil rygeren til 250 F, vælg dine foretrukne træbisquetter – eg, ahorn eller hickory fungerer fantastisk.

Den ideelle indre temperatur for kalkun er 165 F. Når du får den, er den klar til brug.

Og hvis du alligevel har rygeren kørende, kan du lige så godt ryge nogle grøntsager for at fuldende hele dit Thanksgiving-måltid på én gang!

Eksempler

4-6 tomater, peberfrugt, løg, aubergine. Du kan krydre dem med tre spsk olivenolie, en tsk salt og 1/2 tsk kværnet sort peber.

Vejbeskrivelse

Sådan tilberedes grøntsagerne:

• Tomater, halveret
• Søde peberfrugter (rød, gul, orange, grøn), udkernet og halveret
• Løg, skrællet og skåret i 1/2 tomme runde
• Zucchini eller aubergine, skåret i 1/2 tomme stykker

Med den afskårne side opad lægges grøntsagerne på rygeristerne. Dryp olien på grøntsagerne og drys salt og peber på dem.

Til sidst indstilles rygeren til 250 F ved at bruge træbisketter efter eget valg. Grøntsager vil være møre efter 2 1/2 til 3 timers rygning.

Ved Steve Cylka