Nå, det her er spændende! Jeg er en af de nye bloggere for Bradley Smokers, og jeg kunne ikke være mere lykkelig. Jeg husker stadig den dag, for en del år siden, hvor jeg købte min første Bradley Smoker.
Det var 4 Rack Digital-rygeren, og wow, åbnede den nogensinde madlavningsmuligheder for mig. Selvom jeg elsker den klassiske BBQ, forfører det mig at være kreativ og prøve nye ting at ryge. Jeg glæder mig til at dele nogle af disse kreationer med dig!
Så enkelt som det: Alt er bedre med bacon
Udbenede, skindløse, kyllingelår er perfekte til fyld. De skaber lækre små bundter, der allerede er portionsstørrelser! Endnu bedre, hvis du pakker dem ind med bacon, fordi det er bacon, og alt er bedre med bacon.
Men seriøst, baconen giver noget nødvendigt fedt for at hjælpe med at holde kyllingelåret dejligt fugtigt. Selvom der er mange forskellige fyldmuligheder at vælge imellem, finder du her tre fyldopskrifter, der fungerer fantastisk, samtidig med at de giver smag.
Prøv en af disse, eller vær kreativ og lav din egen fyld. Mulighederne er uendelige.
Røget fyldte kyllingelår
Ingredienser er: otte udbenede, skindløse, kyllingelår, fire tykke skiver eller otte tynde skiver bacon, BBQ sauce og snor, Derudover skal du blot vælge et af fyldforslagene nedenfor.
Instruktioner
1. Opvarm Bradley Smoker til 250 F ved at bruge træbisquetter efter eget valg (hickory, æble, Jim Beam, alle fungerer godt med denne opskrift).
2. Hvis du bruger tyk bacon, så skær hver skive i halve. Ellers, hvis du bruger tynde/normale skiver, så lad dem være hele.
3. Læg en stribe bacon og et kyllingelår på et skærebræt. Bare en beskeden mængde fyld på midten af kyllingelåret vil være nok. Til sidst vikles kyllingelår og bacon rundt om farsen og bindes med lidt snor.
4. Røg med valgfrit træ (hickory) ved 250 F i 2 til 2½ time. Kødets indre temperatur skal være 165 F.
5. Pensl med BBQ sauce inden servering.
Svampefyld
For at forberede denne fyld skal du bruge to spsk smør, 8 oz svampe, finthakkede, et løg og to fed hvidløg, hakket, ½ kop hakket persille
og salt og peber efter smag.
Instruktioner
Tilbered farsen ved at smelte smørret i en gryde. Tilsæt derefter løg, svampe og hvidløg. Kog indtil løgene er møre. Tilsæt derefter persille, salt og peber og kog yderligere et par minutter. Tag svampefarsen fra varmen og lad den køle af til stuetemperatur.
Chorizo og Monterey Jack Stuffing
Denne anden mulighed for fyld vil tage en spsk olivenolie, ½ pund chorizokød, en jalapenopeber, frøet og hakket, ¼ rødløg og et fed hvidløg i tern og en kop Monterey jack ost, revet.
Instruktioner
1. Varm olien op i en stegepande, og tilsæt derefter hvidløg, chorizo, løg og jalapeno. Kog indtil grøntsagerne er møre og chorizoen er gennemstegt, cirka 6-8 minutter.
2. Bring til stuetemperatur.og rør Monterey jack osten i.
Soltørret tomat- og mozzarellafyld
Ingredienser er fire til seks soltørrede tomater, hakket, to spsk persille, et fed hvidløg og tre skalotteløg, hakket, 1/2 tsk salt og en kop mozzarellaost, revet
Instruktioner
Bare bland alle ingredienser sammen, indtil det er godt blandet.
God fornøjelse!!!