How to Make Jazzed Up Raspberry Glazed Pork Ribs

Sådan gør du Jazzed Up Hindbærglaserede svineribbe

Posted on: January 17, 2023



Der er mindst ti helligdage i Nordamerika, hvilket betyder, at vi har mindst ti grunde til at samle vores familier til en fest. Disse helligdage er perfekte øjeblikke for hvert medlem af familien og alle venner til at samles og bare nyde hinandens selskab.

Der fejres mindst ti helligdage i Nordamerika, hvilket betyder, at vi har mindst ti grunde til at samle vores familier til en fest. Disse ferier er perfekte øjeblikke for ethvert medlem af familien såvel som enhver gruppe af venner til at samles og bare nyde hinandens selskab. Disse sammenkomster ville aldrig være fuldstændige uden et godt måltid, og en fantastisk ret, du kan forberede til dem, er hindbærglaserede svineribbe.

Jazzed-up hindbær glaserede svineribs er konkurrence-stil svinekød ribben lavet specielt til den fjerde juli festlighederne. Denne mundrette opskrift er dog lige så god at tilberede på ethvert tidspunkt og tidspunkt af året, selv på dine enkle søndagshangouts. Hvis du føler dig træt og træt af at forberede kalkun hvert år til Thanksgiving og jul, er dette noget, du kan gå efter som et alternativ.

Når du tilbereder hindbærglaserede svineribbe, er et meget vigtigt element, du skal være opmærksom på, hindbærbarbequesaucen. Du behøver dog ikke bekymre dig, da dette er ret nemt at blande og tilberede, og det smager også lækkert. Denne søde og syrlige sauce fungerer også til andre svineribsopskrifter, så du kan overveje at bruge den på dine andre yndlingsretter.

Bradley Smoker tilbyder en række produkter og opskrifter, der helt sikkert vil hjælpe dig med at opnå den perfekte smag til din ribbensret. Madrygning ved hjælp af vores madrygere og Bradley Bisquettes er en måde at gøre dine svine- eller okseribben klar. At forberede dine hindbærglaserede svineribben bliver nemmere med vores mad rygetilbehør samt vores Bradley tips & tricks.

Forberedelse af ribbenene

At tilberede ribben derhjemme kan være en skræmmende og trættende opgave, og de fleste vælger i stedet at bestille dem fra deres lokale restaurant. Den gode nyhed er, med Bradley Smoker, at det aldrig har været så nemt at lave dine egne ribben. Du kan også gå til vores internet side for nogle nyttige ideer om svinekød og også andre kødopskrifter. For at give dine hindbærglaserede svineribbe den bedst mulige smag, skal du notere dig nedenstående.

For det første kan tilberedningstiden være så hurtig som 30 minutter, mens den faktiske tilberedningstid kan tage op til seks timer. Du kan bruge en alternativ metode til at lave opskrift på kun omkring fire timer. Du skal bruge en eller flere stativer af spareribs, helst St. Louis-stil, og selvfølgelig den hindbærsmøre frugt, selvom marmelade også virker. Det anbefalede træ er kirsebær eller pecan, eller en blanding af begge.

For at fjerne svineribbens membran skal du lægge den med siden opad på et skære- eller skærebræt. Løft derefter kanten af membranen, der dækker knoglerne, ved hjælp af dine fingre eller en smørkniv. Træk membranen af ved at bruge en havkatfåningstang eller køkkenrulle. Trim derefter klappen, så du kan tilberede den separat, da det forstyrrer tilberedningen. Begynd dernæst også at krydre bensiden og den kødklap, du har skåret af.

Efter at have krydret bensiden, skal du vende ribbenene for at begynde at krydre den kødfulde side. Du kan også bruge noget sennep, så klæber rubbet bedre, og du kan spare tid. På omkring fem til ti minutter vil du begynde at se saltet i gniden trække saften til overfladen af kødet. Rubben bliver fugtig og ser mørkere ud, når saften begynder at komme til kødets overflade.

Rygetid

Efter at have krydret ribbenene, lad dem sidde i omkring 15 til 20 minutter for at få noget magi i gang. For at få fuldt udbytte af ventetiden kan du begynde at gøre din Bradley Smoker klar. For de bedst mulige resultater, følg madrygningsvejledningen i Bradley tips og tricks til at vælge den korrekte temperatur. I tilfælde af svineribbe skal temperaturen være mellem 225 til 240 °F (107 til 116 °C), men gå med 225 °F (107 °C) for denne ret.

For de bedste resultater bør du ryge med Bradley Bisquettes af kirsebærtræ. Når du er færdig med at forvarme din Bradley Smoker, kan du begynde at placere ribbenene i madrygeren med bensiden nedad. Lad svineribben stå i madrygeren i tre timer, så sørg for at time det ordentligt.

Når der kun er 20-25 minutter tilbage til at koge ribbenene, kan du tilberede hindbærsyltetøjet i en gryde ved middel-lav varme. Gør den glat ved at røre den med et piskeris, og når den er færdig, kan du lægge den til side. Tag svineribben ud af rygeren og tjek temperaturen med 90 °C som dit mål for perfektion. Fordel derefter glasuren på toppen af ribbenene med en ske eller pensel, og nyd.

For flere gode ideer til, hvordan du får mest muligt ud af din Bradley Smoker, tjek de fantastiske artikler på vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere tips og tricks.