How To Avoid Overdone Smoked Ribs

Sådan undgås Overdrevet Røgede ribben

Posted on: January 13, 2023



En ting er sikkert ved ribben og svinekød: Hvis du overkoger dem, bliver de tørre og seje. Der er noget meget vigtigt at lære med den "lave og langsomme" tilberedningsmetode, der anvendes her.

En ting er sikkert ved ribben og svinekød: Hvis du overkoger dem, bliver de tørre og seje. Der er noget meget vigtigt at lære med den "lave og langsomme" tilberedningsmetode, der anvendes her. Maden er klar, når den er klar. Ikke for at være undvigende, men for det meste kan du ikke bedømme blot ud fra tilberedningstiden. Det virkelige mål, der er meningsfuldt, er indre temperatur. Typisk skal du koge ribben, indtil de når en indre temperatur på et sted omkring 185 F (85 C).

Få et godt termometer

Så hvad betyder det? Først og fremmest sværger mange mennesker til deres termometre, og mange foretrækker det Bradley digitalt termometer . Vores termometer har kun én sonde. Så du ville måle skabet eller maden på samme tid.

Bradley Digital Smoker Thermometer er den perfekte tilføjelse til enhver af vores Bradley Smokers, og fjerner gætteriet ved stegning og rygning, og får det perfekt hver gang. Den kompakte batteridrevne (1 AA) programmerbare enhed giver dig mulighed for at vælge typen af kød – svinekød, kalvekød, oksekød, lam, kylling eller kalkun – din stegepræference (sjælden, medium eller gennemstegt) samt den nøjagtige kødtemperatur, timet til perfektion.

Hvis du ikke har et godt termometer, er det måske det første, du kommer på din ønskeliste. Nogle mennesker klarer sig lige så godt uden, men det kræver typisk meget mere øvelse. For det andet er 200 F (93 C) en god måltemperatur for kabinettet.

Hold altid døren lukket

For det tredje, hvis dine ribben efter 5 til 6 timer stadig ser fede ud, er der to mulige årsager. Uanset årsagen er de ikke så kogte, som de burde være, og to: du kiggede! Seriøst, én ting skal du lære med Bradley er at holde døren lukket og lade rygeren gøre sit. Hvis du har åbnet døren mere end én gang, så forvent at skulle tilføje 15-30 minutter for hver gang for at kompensere for tabt varme. Folk, der er nye til denne ryger, og som ikke stoler på deres termometer eller instinkter, har en tendens til at åbne døren meget, og deres tilberedningstid går langt op.

For det fjerde skal du kontrollere rygerens og kødets tilstand, når du starter. Vi anbefaler typisk en times forvarmning til rygeren, før kødet lægges i. Når vi gør klar til at starte forvarmningen, trækker vi normalt kødet ud af køleskabet for at lade det sidde ude i en time. Dette lader den varme lidt op. Når du sætter den i skabet, skal du være ret hurtig. Lidt eller ingen forvarmning, frisk kød, der ikke er i køleskabet, og en masse pjat for at starte med vil resultere i en meget lang opstartstid, før tingene bliver tilberedt.

Hvis du, efter at du har taget alle disse foranstaltninger, stadig er bekymret for, at de tørrer ud, kan du lægge billig, fed bacon i et lag på den øverste rist, og det vil "trå" ribbenene, mens de koger. Glem ikke at tjekke ud Bradley Smoker Blog for flere forfriskende madrygetips og tricks året rundt til håbefulde pitmestre!