Så det er lørdag eftermiddag, og jeg gennemgår de gøremål, som min kone tydeligt instruerede mig i, inden hun tog afsted for at tilbringe en hyggelig eftermiddag med sine venner. Ja, du har ret, jeg fik den korte ende i denne uge.
Perfekt til en lørdag eftermiddag
At bruge endnu en lørdag på at reparere tagrenden, få de træbjælker væk fra vores ejendom, hente børnene fra træning er ikke min idé om sjov. Bestil mig et dejligt højt glas øl i baren var mere tiltalende.
Nå, lad os blive rigtige. Hvem prøver jeg at narre? Selvom mulighed et faktisk ville være mere gavnligt for folk omkring mig, er det meget sjovere at drikke øl end at slå græsplænen.
Men så slog det mig: Hvorfor ikke kombinere disse gøremål med noget, jeg virkelig ELSKER at lave: lave mad og spise (OK og drikke).
Så i stedet for at gå til KFC, som er min sædvanlige lørdag middag rutine, før jeg begynder at være nyttig, fulgte jeg denne opskrift:
ingredienser
Udover de to pund kyllingelår, der kan være udbenet eller udbenet og 0,25 pund bacon, skal du bruge to spsk chili, to spsk hvidløgssalt, en forårsløg hakket, en kop Panko Krummer en æg og to spsk Bradley ahornsirup.
Vejbeskrivelse
Brug ahorntræ, koldrøg kyllingelårene i en time. I en skål blandes bacon, chili, forårsløg og Panko-krummer i en blender, indtil blandingen er ensartet.
Bland det sammenpiskede æg med to spsk Bradley ahornsirup og dyp de koldrøgede kyllingelår i blandingen og overtræk det med bacon Panko-blandingen.
Efter ovntemperaturen når 400 F, kog i cirka 30 minutter eller indtil færdig. Til sidst ryger du dem i cirka 1,5 time.
Hvilken god opskrift at prøve! Det giver lårene et ekstra kick, og den røgede smag gør den helt perfekt.
Serverer 2
God fornøjelse!