Top 5 Smoked Dips You Can Make During Your Next BBQ

Top 5 Røvede dips You Can Make Your Next BBQ

Posted on: January 17, 2023Når det kommer til BBQ, er der uendelige muligheder for lækre måltider. Men en af vores yndlingsting at lave er en røget dip. Du behøver ikke meget for at lave dem, og smagen er utrolig. Her er vores top 5 røgede dips, der vil være sikker på at gøre din næste BBQ mindeværdig.

Når det kommer til BBQ, er der uendelige muligheder for lækker mad. Men en af vores yndlingsting at lave er en røget dip. Der skal ikke så meget til for at lave dem, og smagen er utrolig. Her er vores top 5 røgede dips, der vil være sikker på at gøre din næste BBQ mindeværdig.

1) Røget salsa

Salsa er en favorit blandt publikum, og der er ingen bedre måde at blande tingene på end ved at ryge det! Rygning af din salsa giver den ikke kun en fantastisk røget smag, der får dine gæster til at slikke sig om læberne, men det forhindrer også ingredienserne i at skille sig ad. Her er de ingredienser, du skal bruge, og hvordan du gør det:

I en stor skål kombineres 1 1/2 pund tomater, 1/2 finthakket hvidløg, 3 store jalapenos (frøet og finthakket), 2 fed hvidløg finthakket, 2 spsk friske korianderblade (grofthakket), saft fra 1 lime, knivspids salt.

Placer grøntsager i en ryger grøntsagspande eller engangsfolie pande lagdelt med juice.

Ryg ved 225 °F (107 °C) i to timer, under omrøring af og til. Læg de røgede grøntsager i en skål og stil dem på køl, indtil de er afkølet.

Hæld afkølede grøntsager i en blender eller foodprocessor med 1/2 kop hakkede korianderblade og puls til den ønskede konsistens. Krydr eventuelt med salt, læg derefter i en lufttæt beholder og afkøl natten over. Dette vil give smagene mulighed for at blande sig og give dig en fantastisk ret, når du endelig graver i.

2) Røget fransk løgdip

At ryge din løgdip tilføjer en vidunderlig røget smag, der passer godt til så mange forskellige retter. Brug gerne andre typer dips også, som spinat eller artiskok. Her er hvad du skal bruge:

1 kop creme fraiche (8 ounces), 1 kop mayonnaise (8 ounces), 1 lille løg finthakket, 3 fed hvidløg finthakket, 2 spsk friske timianblade, 1/4 tsk salt.

Læg løg i en gryde med lidt vand. Ryg i en time ved 225 °F (107 °C) eller indtil de er møre. Dræn godt af på køkkenrulle eller et rent viskestykke, overfør derefter til en foodprocessor og puls 5 gange.

Tilsæt cremefraiche, mayonnaise, hvidløg, timianblade og salt til foodprocessoren. Puls indtil glat, kom derefter i en lufttæt beholder og opbevar i køleskabet i op til 3 dage.

3) Rygeostebold

Ostekugler er altid et hit til enhver fest, og rygning af dem gør dem kun bedre! Rygning af osten tilføjer ikke kun en fantastisk smagsprofil, men den fungerer også som konserveringsmiddel.

Her er de ingredienser, du skal bruge for at lave denne godbid:

1/2 kop usaltet smør ved stuetemperatur, 1/4 kop flødeost ved stuetemperatur, 2 kopper revet skarp cheddarost (8 ounce), 1 spsk Worcestershire sauce, 2 spsk hot pebersauce, 1 tsk hvidløgspulver, 1/4 tsk salt, 1 kop universalmel.

I en lille skål kombineres smør og flødeost. Bland indtil glat. Tilsæt cheddarost, Worcestershire sauce, hot pepper sauce, hvidløgspulver og salt. Bland godt og form derefter til en kugle.

Placer bolden på et stykke folie, rul til belægning, og læg den derefter i rygeren ved lav varme (200 °F eller 93 °C) i en time. Tag den ud af rygeren og lad den køle af inden servering.

4) Røget bønnedip

Bønnedip er altid et hit til enhver fest, og rygning tager det bare til næste niveau! Ikke kun giver røgen en fantastisk smag, men den gør også dippen ekstra cremet. For at lave det skal du bruge:

1 dåse sorte bønner (drænet og skyllet), 1/2 kop salsa, 1/4 kop hakket løg, 2 fed hakket hvidløg, 1 spsk olivenolie, 1/4 tsk chilipulver og salt og peber efter smag.

Kombiner de sorte bønner, salsa, løg, hvidløg, olivenolie og chilipulver i en lille skål. Bland ingredienserne godt, og krydr derefter som du foretrækker.

Røg blandingen i en ryger grøntsagsgryde ved middelhøj varme i 30 minutter eller indtil den er gennemvarmet. Server med chips eller tortilla-både.

5) Røget laksedip

Laksedip er altid et hit til enhver fest, og at ryge den giver den så smuk en prikken over i'et! Ikke alene tilføjer røgen en fantastisk smag, men den eliminerer også den fiskesmag, som laks nogle gange har. Denne lækre opskrift kræver:

1 1/2 kopper flødeost (12 ounce), 8-ounce pakke røget laks, groft hakket, 1/4 kop rødløg i tern, 2 spsk kapers, 2 spsk citronsaft, 1 spsk peberrodssauce, 1 tsk røget paprika, og salt og peber efter smag.

Kombiner flødeost, røget laks, rødløg, kapers, citronsaft, peberrodssauce og røget paprika i en foodprocessor. Puls indtil glat. Tilsæt salt og peber efter smag.

Kom blandingen i en lufttæt beholder og stil den på køl natten over før servering. Server med kiks eller bagelchips.

Afsluttende tanker

Du kan justere din opskrift på røget dip lidt for at få det bedste ud af dit måltid. Lad den røgede dip hvile inden servering for at give maksimal smag. Vælg din Bradley Bisquettes forsigtigt, fordi de vil påvirke den endelige smag af din dip.

Interesseret i flere dipopskrifter? Vi har dig dækket! Tjek opskrifterne herunder:
Røget Proscuitto Brie Ost Dip
Opskrift på røget fiskedip
Varmrøget kylling og cheddar dip opskrift

For flere gode ideer til, hvordan du får mest muligt ud af din Bradley Smoker, tjek de fantastiske artikler på vores Bradley Smoker Mad Rygning Blog for flere tips og tricks.