RØGET TYRKIET LONDON BROIL:TURKIET PASTRAMI!
Min Bradley er hård på arbejde,
Som endnu en af de nye bloggere for Bradley, er jeg meget begejstret for at slutte mig til nogle virkelig talentfulde kokke og forfattere i at udforske alle de vidunderlige ting, der kan gøres med Bradley Smokers.
Det er meget motiverende at være med til at hjælpe folk med at få det meste ud af disse skønne rygere. Jeg har ikke tænkt mig at sukkerbehandle det: Jeg er en nybegynderryger!
Nogle dårlige tidligere oplevelser førte mig til en Bradley Smoker
Åh, jeg har brugt min store Weber Kedel fra tid til anden med en bakke flis til en halvdårlig rygeoplevelse. For ganske lang tid siden købte jeg en meget utilstrækkelig, dårligt konstrueret ryger, som blev brugt meget begrænset. Så mine oplevelser med min Bradley vil være som mange læseres: en ny retning og et eventyr!
Vi har adgang til godt, stoffrit, græsopdrættet fjerkræ her i Philadelphia gennem mange lokale producenter og landmændsmarkeder.
For noget tid siden introducerede en af disse producenter mig til Tyrkiet London Broil. Snittet er virkelig den ene hel side af fuglen, fra bryst til lår. Meget alsidig, den reagerer vidunderligt på marinader og er normalt stor nok til at brødføde en flok!
Et nyt snit: Tyrkiet London Broil
Jeg stødte på en opskrift på "kalkun pastrami" i en af mine grillkogebøger på det tidspunkt, hvor der var en midlertidig tø i vores brutale vinter. Sneen smeltede nok, så jeg kunne komme til mit udendørs køkkenområde!
Til sidst købte jeg kalkunen og begav mig ud på jomfrurejsen med min nye Bradley.
Som du vil se, (håber jeg) var det endelige produkt fantastisk! For denne opskrift handler det virkelig om marinaden og rygeren! Begge gjorde et ekstraordinært stykke arbejde.
Prøv venligst denne nemme og lækre opskrift med din Bradley.
Røget kalkunpastrami
ingredienser
1 tre til fire pund Tyrkiet London Broil
4 teskefulde revne peberkorn (jeg brugte en blanding af sorte og hvide peberkorn)
2 spsk koriander
4 tsk brun farin
6 fed hvidløg, hakket
8 teskefulde havsalt
4 teskefulde sød paprika (ungarsk paprika fungerer meget godt)
3 teskefulde sennepsfrø
2 teskefulde malet ingefær
Opbevares i køleskabet i 24 timer.
Teknik
– Bland og stød alle krydderierne sammen – jeg brugte en stor stenmorter og støder.
– Gnid krydderiblandingen over hele begge sider af kalkunen London broil.
– Læg kalkunen i en glasgryde eller en stor tallerken, dæk med plastfolie og stil den på køl natten over
Røg det kun dagen efter
Tag kalkunen ud af køleskabet næste dag, afdæk den og lad den stå i 2 timer
– Gnid rygerstativet med olie – jeg brugte raps
- Forvarm rygeren til 210 grader F (jeg brugte æbletræpiller til denne opskrift)
– Placer kalkunen på den olierede rist, og ryg den i tre timer til en 3 pund kalkun London-broil, eller indtil et øjeblikkeligt termometer viser 140 F.
– Tag kalkunen ud af rygeren og lad den hvile i cirka 20 minutter.
– For et autentisk, "pastrami" udseende, skær meget tynde i lange stykker.
Serveringsforslag
Dette giver en lækker sandwich på rugbrød, med en smule smør og lidt god sennep og måske lidt coleslaw. God fornøjelse!