Rygning Kuller i Bradley Countertop Smoker
Her er den første af vores opskrifter sammensat med Bradley Countertop Smoker i tankerne. Det er selvfølgelig muligt at tilberede disse opskrifter i de nuværende Bradley Smoker-modeller.
Ingredients
Cullen Skink
(Server 4)
300g Bradley røget kuller, skind på
1 laurbærblad
20 g smør
1 løg, pillet og finthakket
1 stor porre, trimmet, halveret og skåret i tynde skiver
2 mellemstore kartofler, skrællet og skåret i 1 cm tern
350 ml sødmælk
friskpresset citronsaft efter smag
purløg, finthakket, til servering
Preparation
Forbered først en saltlage ved at blande 150 g salt med 600 ml varmt vand, indtil det er opløst, lad det køle helt af.
Dyp 700 g tyk kullerfilet med skind på i den kolde lage.
Lad stå i 30 minutter, fjern derefter, skyl kort og dup tør med køkkenpapir.
Stil kullerfileten på den nederste hylde i skabet.
Tilføj 5 egetræskiketter til stakken af din bordpladeryger.
Indstil kun røgen til på røg i 1 time og 30 minutter.
Fjern, lad det køle helt af, dæk derefter til og stil det på køl.
*Denne opskrift er velegnet til begyndere
Metode:
Sæt fisken i en gryde, der er stor nok til at passe til fisken, og dæk med ca. 250 ml koldt vand.
Tilsæt laurbærbladet, og bring det forsigtigt i kog.
Så snart det koger, tages det af varmen og fisken fjernes med en hulske, og pocheringsvæsken beholdes.
Fjern skindet fra kuller og eventuelle ben, og fliser derefter fisken let.
Smelt smørret i en anden gryde ved svag varme, og tilsæt løg og porre.
Dæk til og lad svede uden at farve i 5 minutter, indtil den er blød.
Tilsæt kartoflen og rør rundt for at dække med smør.
Hæld kullerspiritus og laurbærblad i, og bring det i kog.
Kog i 5-10 minutter til kartoflen er mør.
Kassér laurbærbladet, tilsæt mælk, lidt salt, hvid peber og et godt skvat citronsaft, og forarbejd suppen med en stavblender.
Egetræ
Træ
Det mest alsidige træ af dem alle er eg. Passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og vildt.
Shop Now