Smoked Maple Beans

Røget Ahornbønner



Lær hvordan man laver dette røget ahornbønner fra bunden. Tilføj noget bacon, så har du en perfekt sideskål til enhver form for røget eller grillet kød.

Ingredients

250 g tørrede store nordlige bønner

½ løg, fint hakket

4 fed hvidløg, hakket

Salt & Peber efter smag

6 skiver bacon, tørret

Til sauce:

¼ kop brun farin

½ kop ahornsirup

2 spsk melasse

1 kop ketchup

1 tsk dijonsennep

1 spsk Worcestershire sauce

1 tsk cayenne chili pulver

1 tsk paprika

½ tsk løgpulver

½ tsk hvidløgspulver

½ tsk selleri frø

Preparation

Læg tørrede bønner i en beholder og dæk dem med nok vand til at dække dem dobbelt.

Læg i blød natten over.

Dræn bønnerne og læg dem i en stor gryde.

Dæk med vand og bring i kog.

Lad det simre i cirka 1 time (eller indtil de er møre).

Si bønnerne og reserver 2 kopper af væsken.

Kombiner ingredienserne til saucen i en stor skål og bland godt.

Kombiner kogte bønner, reserverede væsker og sauce i en gryde eller aluminiumsbageform eller et støbejernsfad/pande.

Kog halvdelen af baconen, indtil den er let brunet, tag den af panden og smuldr den i små stykker.

Tilsæt løg og hvidløg til gryden og steg indtil de er gennemsigtige (3-5 minutter).

Tilsæt bacon, løg og hvidløg til bønneblandingen.

Sæt denne blanding i køleskabet i et par timer (natten over er at foretrække), så smagen kan smelte sammen.

Forvarm ryger til 225°F med ahornsmagsbisquetter.

Top bønnerne med resterende ukogt bacon (dette forhindrer bønnerne i at tørre ud ved at dryppe fedt i blandingen) og læg dem i rygeren i 3 timer.

Rør baconen i halvvejs gennem rygningsprocessen.

Når du er færdig med at ryge, server varm og nyd!

Opskrift af: Lena Clayton

Ahorn
 Træ

Maple Bisquettes til Bradley Smokers

Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.

Shop Now