alt=" Smoked Turkey"

Ferie røget Tyrkiet med røget smør Injektionsopskrift



Denne feriesæson, tag din kalkun til det næste niveau ved at tilføje en røget vri! Lær mere om, hvordan du kan bruge din Bradley -ryger til at tilføre din kalkun med en lækker smag, der helt sikkert vil imponere dine feriegæster.

Ingredients

1 stor spand (stor nok til at rumme en 12-15 pund kalkun)

1 Bradley rygerstativ

1 termometersonde

1 metalskål eller beholder

1 injektionssprøjte

1 ripensel amarillo chili kanel rub

1 Tbsp friskkværnet sort peber

1 Tsp stødt kanel

2 Tbsp amarillo chili pulver (Bemærk: Hvis du ikke kan finde dette, kan du erstatte med din yndlings chili)

2 Tbsp kosher salt røget kalkun

2 liter koldt vand

1 Quart kogende vand

1 kop salt

2 kopper + ½ kop Jim Beam bourbon

1 Tbsp hele sorte peberkorn

1 kop ahornsirup

1 kvart æblecider

3-4 kviste frisk salvie

1 frisk kalkun (ca. 12-15 pund). Bemærk: Hvis du bruger en frossen kalkun, skal du tø den op før saltning.

¼ kop amarillo chili kanel rub (opskrift ovenfor)

1 pund smør, frosset

Preparation

I en skål kombineres friskkværnet sort peber, kanel, chilipulver og kosher salt. Sæt til side. gør ½ kop.

The Brine:

Hæld det kolde vand i en stor spand. Hæld saltet i det kogende vand og rør rundt, så det opløses. Når saltet er opløst, hældes kogende saltvand i spanden med koldt vand.

Tilsæt de 2 kopper Jim Beam bourbon, sorte peberkorn, ahornsirup, æblecider og frisk salvie. Rør rundt og sæt til side.

Fjern halsen og indmaden fra indersiden af kalkunen (hvis nødvendigt). Skyl kalkunen, halsen og indmaden under koldt rindende vand og dup tør med køkkenrulle. Læg kalkunen, halsen og indmaden i en spand vand, og sørg for, at kalkunen er helt nedsænket. Du skal muligvis veje kalkunen for at holde den nedsænket.

Dæk og stil på køl i 24 timer eller op til 36 timer for en meget større kalkun. Fjern kalkunen, halsen og indmaden fra saltlagen, og kassér resterende saltlage. Skyl under koldt vand og dup tør med køkkenrulle. Sæt den tilbage i køleskabet og lad den lufttørre uindpakket i 2-3 timer.

Tid til at ryge:

Indstil din Bradley Smoker i henhold til producentens instruktioner og indstil rygertemperaturen til 230ºF. Gnid kalkunen, indvendigt og udvendigt, med Amarillo Chili Cinnamon Rub.

Læg kalkun, hals og indmad på stativet og læg dem i smøger. Indsæt termometersonden i den tykkeste del af kalkunlåret, sørg for ikke at røre knoglen, og indstil til en indre temperatur på 180ºF.

Røg kalkun i cirka 5-6 timer. Når kalkunen er i rygeren, tag frosset smør og læg det i en metalskål eller -beholder. Placer i rygeren, lad den ryge og smelte helt. Ja, vi ryger smør!

Tip: Brug frosset smør, så det ikke smelter så hurtigt, og det tillader røgen at trænge ind i smørret, et lag ad gangen, hvilket giver dig et sødt røget smør.

Fjern kalkun og smeltet røget smør fra rygeren. Tilføje ½ kop Jim Beam Bourbon til smørret og returner smørblandingen til rygeren, og ryg i cirka 5-10 minutter

Fjern smør fra rygeren igen, og brug en injektionssprøjte til at suge enhver af de safter op, der har samlet sig i kalkunens hulrum, og tilsæt det til smørblandingen. Rør grundigt. Brug derefter injektionssprøjten til at injicere kalkunen med smørblandingen på en række forskellige steder. Returner kalkun til rygeren.

Bemærk: Jeg foreslår 3-4 injektioner pr. bryst og lår. Fortsæt med at ryge kalkun, indtil den når en indre temperatur på 180ºF.

Tag kalkunen ud af rygeren, og pensl kalkunen med en saft, der har samlet sig i hulrummet, sammen med den ekstra smørblanding med en børste. Lad kalkunen hvile i cirka 10-20 minutter, dækket løst med et stykke aluminiumsfolie.

Udskær og server. Grav ind!

Opskrift af: Ted Reader