alt="smoked beer can turkey recipe"

Røget øl kan Kalkun Opskrift



Uanset om du fejrer en særlig lejlighed, laver mad til en gruppe eller har en frosset fugl, der skal koges, kan du ikke gå galt med en røget kalkun.

Disse ædle fugle fortjener retfærdighed - mad, der ryger retfærdighed. Rygning skaber en mere øm og smagfuld skål end en, der er stegt eller ovnstegt. Og når du kombinerer den velsmagende røgmag med de komplekse aromaer af en god opskrift, ender du med en skål, der er så uimodståelig, du vælger hver sidste minuscule kød fra knoglerne.

Ingredients

The Brine:

3 kopper kosher salt

1 Kop brun farin

2 citroner - skåret og presset

2 appelsiner - skåret og presset

1 kop æblecidereddike

1 flaske æblejuice

5 laurbærblade - smuldret

Palm fuld af timian

Palm fuld af peber

4 spsk honning

The Dry Rub:

½ kop brun farin

2 spsk friskkværnet peber

2 spsk hvidløgspulver

2 spsk stødt timian

1 spsk stødt salvie

1 spsk malet chilipulver

Bland ingredienserne sammen med koldt vand, indtil salt og sukker er opløst. Dyp hele kalkunen i saltlage og lad den stå på køl i 24 timer.

Preparation

En time før madlavning:

Forvarm din Bradley Smoker til cirka 225°F. Vi anbefaler at bruge alle Bradley frugttræbisquetter for de bedste resultater.

Fjern kalkunen fra saltlagen og skyl den af med koldt vand. Dup tør med køkkenrulle og lad lufttørre et øjeblik.

Gnid derefter olivenolie på ydersiden af kalkunen. Påfør derefter rub generøst mellem skindet og kødet, inde i hulrummet og uden på kalkunens skind.

Åbn en dåse med din yndlingsøl og skænk dig et højt, koldt glas og nyd! Tag nu den tomme dåse og klip den øverste del af med en kraftig saks. Fyld den derefter halvt op med hønsebouillon. Medtag et par laurbærblade, frisk salvie, 1 skåret og presset citron og frisk revet peber.

Rygemetode:

Placer dåsen inde i rygeren og sænk forsigtigt kalkunen oven på dåsen, så dåsen er helt inde i kalkunens hulrum. Dette er en måde at holde kalkunen fugtig på ved at sætte damp inde i hulrummet, mens den koger. Kalkunen skal være stabil. Sørg for, at den er i stand til at stå af sig selv. Du kan bruge metalribstativer til at stabilisere den.

Tilberedning vil tage 6 til 8 timer, eller indtil den indvendige temperatur af kalkunen når 165 ° F. Sørg for at tjekke lårene.

Fjern fra ryger, lad stå og spise! God fornøjelse!