The Perfect Smoked Brisket Recipe

Det Perfekt Røget brystopskrift



De resultater, du får ved at bruge en sous vide-komfur plus en ryger, er virkelig førsteklasses. Sous Vide -komfuret bruger en madlavningsmetode til vandbad, der gør det muligt for brystet at koges ved lave temperaturer. Ved tilberedning af denne lave temperatur holder sous vide, at temperaturstyret til nøjagtigt 135F i 44 timer. Bradley -rygeren komplimenterer denne madlavningsmetode pænt ved at tillade perfekt kontrolleret røg i 3 timer. Brystet er bogstaveligt talt smeltet i munden med en dejlig røgsmag.

Ingredients

1 Bryst

Brystkrydderi

¼ tsk flydende røg (valgfrit)

¼ kop hvidvinseddike

¼ kop olivenolie

Brugt udstyr:

Sous vide Anova

Vacuum Sealer Anova

P10 Bradley Smoker

Bradley Smoker foldbart bord

Bradley Smoker non-stick silikone måtter

Bradley Smoker værktøj

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen en

Bradley Smoker Indstillinger:

Bisquettes: Hunters Blend

Temperatur: 226ºF

Røgtimer: 3 timer

Timer: 3 timer

Preparation

Indstil Anova Sous Vide komfur til 135ºF (57,2ºC) i 44 timer.

Krydr brystet kraftigt på alle sider og læg det i en vakuumforseglet pose.

Tilsæt hvidvinseddike, olivenolie og flydende røg, hvis du vil. Læg brystet i vandbadet.

Forvarm Bradley Smoker til 226ºF (107,8ºC).

Mens rygeren varmer op, fjern brystet fra vandbadet og læg det i en spand is for at lade det køle af i 30 minutter.

Fjern brystet fra den støvsugede pose, dup tør og tilsæt yderligere krydderier, hvis du vil.

Placer i rygeren i 3 timer eller indtil ydersiden havde en flot farve.

Skær brystet mod kornet og nyd det!

    Opskrift af: Bryan Edwards - Moodie Foodie Tulsa

    Hunter's
     Blanding

    Hunters Blend Bisquettes til Bradley Smoker

    Infunderet rosmarin, timian og sort peber med vores ahorntræ-bisquette-par med vildtkød, fjerkræ, fisk, lam, oksekød og grøntsager.

    Shop Now