Montreal røget Brisket Sandwich Opskrift
Der er ikke noget som en solid kødsandwich for at tilfredsstille din sulttrang. Og Montreal Smoked Meat er et af de bedste!
Så uanset om du er en Philly Cheesesteak, Southern trak svinekød eller pastrami -elsker, har vi en opskrift, der får dig til at blive forelsket i kødsandwiches igen. Og med en side af hjertestopende poutine, pokker, har du måske endda lyst til at flytte til Montreal for at få den rigtige aftale!
Ingredients
Denne opskrift kræver 2,7 kg (6 lb) udskåret bryst.
The Rub:
20 ml (4 tsk) peberkorn
20 Ml (4 tsk) fennikelfrø
10 Ml (2 tsk) sennepsfrø
15 Ml (1 spsk) korianderfrø
15 Ml (1 spsk) spidskommen frø
30 Ml (2 spsk) sellerifrø
4 Allehånde bær
30 Ml (2 spsk) paprika
4 fed hvidløg - hakket
60 Ml (4 spsk) brun farin - valgfrit
30 ml (2 spsk) kosher salt
Preparation
Forberedelse:
Rist krydderierne (peberkorn, frø, allehånde bær) i en sauterpande i cirka 5-7 minutter ved middel varme, eller indtil de dufter. Tilsæt derefter de resterende ingredienser.
Gnid halvdelen af blandingen på alle sider af brystet. Dæk til og lad stå i køleskabet natten over for at lade smagene trænge ind i kødet.
Rygemetode:
Tag brystet ud af køleskabet, og forvarm din Bradley Smoker til 105°C (220°F) ved at bruge de bisquettes, der passer til dig. Vi anbefaler Mesquite.
Læg brystet i en bradepande og tilsæt 236 ml (1 kop) rødvin i bunden af gryden.
Det er tid til at sætte denne slemme dreng i rygeren! Røg i 5 timer.
Træk brystet ud af rygeren og påfør den resterende krydderiblanding. Dæk tæt med kraftig aluminiumsfolie og sæt i ovnen ved 105°C (220°F). Kog yderligere 3 timer, eller indtil den indre temperatur når 90°C (195°F).
Når brystet er færdigkogt, skal du fjerne det fra panden og pakke det tæt ind i aluminiumsfolie og FTC indtil frokost eller aftensmad.
Server stablede høje bidder af røget bryst mellem to skiver let ristet rugbrød med fuldkornssennep. Tilføj en dildsylte ved siden af, og du er i himlen!
Mesquite
Træ
Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.
Shop Now