Røget Prosciutto Filet
Steak -middag, det er en klassisk skål, vi alle er bekendt med. Det, vi lærer i fødevareindustrien, er, at denne op-og-kommende generation elsker at sætte nye spins på klassiske retter. Mens et klip af kød indpakket i bacon ikke er nogen ny spiller i spillet, opfordrer jeg dig til at hæve din næste bøfnat med denne skål. Den røget prosciutto filet. Den tynde, delikate prosciutto krympe indpakker sig selv og forsegler smør og krydderier i din bøf. Min kone og jeg havde det sjovt at gå live på Instagram og lave mad med denne skål med dig i vores køkken. Så sæt en ny spin på en gammel klassiker til din næste bøfmiddag, og prøv denne opskrift! Glad rygning!
Ingredients
2 8 Oz bøffileter
2 pakker prosciutto
1 brasiliansk Steakhouse Marinade
1 spsk havsalt
¼ kop vand
1 spsk hvidvinseddike
¼ kop olivenolie
4 spsk smør
Brugt udstyr:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker sammenklappeligt bord
Bradley Smoker non-stick silikonemåtter
Bradley Smoker Tools
Thermoworks Timestick Trio
Thermoworks Thermapen One
Bradley Smoker Indstillinger:
Træ: Øl
Temperatur: 226ºF (107,8ºC)
Røgtimer: 60 minutter
Timer: 120 minutter
Preparation
Mariner bøffen - I en lille skål tilsættes 1 pakke brasiliansk marinade, ¼ kop vand. ¼ kop olivenolie, 1 spsk hvidvinseddike og rør rundt. Tid til at marinere bøffen - tilsæt bøffen til buen, dæk til og stil den i køleskabet i 6 timer.
Indstil Bradley Smoker til de angivne indstillinger ovenfor.
Tag bøffileterne og sæt dem på et skærebræt. Tag 2 spsk smør, læg ovenpå bøffen og pak hele bøffen ind i prosciutto. Sørg for, at bøffen ikke har åbninger, så smørret ikke løber ud.
Kog på Bradley-rygeren i cirka 2 timer, eller indtil den indre temperatur når 150ºF (65,6ºC).
Tag den ud af rygeren og skær den i små strimler. Drys havsalt på toppen af bøffen og nyd!
Opskrift af: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa
Øl
Træ
Ølbisquetter til humleinfunderet røget mad. Perfekt til oksekød, kylling, ribben eller pølse.
Shop Now