Smoked Prosciutto Filet

Røget Prosciutto Filet



Steak -middag, det er en klassisk skål, vi alle er bekendt med. Det, vi lærer i fødevareindustrien, er, at denne op-og-kommende generation elsker at sætte nye spins på klassiske retter. Mens et klip af kød indpakket i bacon ikke er nogen ny spiller i spillet, opfordrer jeg dig til at hæve din næste bøfnat med denne skål. Den røget prosciutto filet. Den tynde, delikate prosciutto krympe indpakker sig selv og forsegler smør og krydderier i din bøf. Min kone og jeg havde det sjovt at gå live på Instagram og lave mad med denne skål med dig i vores køkken. Så sæt en ny spin på en gammel klassiker til din næste bøfmiddag, og prøv denne opskrift! Glad rygning!

Ingredients

2 8 Oz bøffileter

2 pakker prosciutto

1 brasiliansk Steakhouse Marinade

1 spsk havsalt

¼ kop vand

1 spsk hvidvinseddike

¼ kop olivenolie

4 spsk smør

    Brugt udstyr:

    P10 Bradley Smoker

    Bradley Smoker sammenklappeligt bord

    Bradley Smoker non-stick silikonemåtter

    Bradley Smoker Tools

    Thermoworks Timestick Trio

    Thermoworks Thermapen One

    Bradley Smoker Indstillinger:

    Træ: Øl

    Temperatur: 226ºF (107,8ºC)

    Røgtimer: 60 minutter

    Timer: 120 minutter

    Preparation

    Mariner bøffen - I en lille skål tilsættes 1 pakke brasiliansk marinade, ¼ kop vand. ¼ kop olivenolie, 1 spsk hvidvinseddike og rør rundt. Tid til at marinere bøffen - tilsæt bøffen til buen, dæk til og stil den i køleskabet i 6 timer.

    Indstil Bradley Smoker til de angivne indstillinger ovenfor.

    Tag bøffileterne og sæt dem på et skærebræt. Tag 2 spsk smør, læg ovenpå bøffen og pak hele bøffen ind i prosciutto. Sørg for, at bøffen ikke har åbninger, så smørret ikke løber ud.

    Kog på Bradley-rygeren i cirka 2 timer, eller indtil den indre temperatur når 150ºF (65,6ºC).

    Tag den ud af rygeren og skær den i små strimler. Drys havsalt på toppen af bøffen og nyd!

    Opskrift af: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa

    Øl
    Træ

    Ølbisquetter til Bradley Smokers

    Ølbisquetter til humleinfunderet røget mad. Perfekt til oksekød, kylling, ribben eller pølse.

    Shop Now