Blueberry Almond Smoked Baked Oats

Blåbær mandel røget Bagt havre



Morgenmad får en makeover og et strejf af røg! Fire op Bradley -rygeren og få den bedste morgenmad på bordet til din familie! Velsmagende, nærende og åh så godt for dig ... dette bliver en almindelig rundt om bordet helt sikkert!

Ingredients

½ kop hurtig havre

1 banan – så moden som overhovedet muligt

1 æg

1 spsk ahornsirup

½ tsk bagepulver

1 tsk vaniljeekstrakt

Knip af flagende salt

¼ kop friske blåbær

¼ kop skivede mandler

Madlavningsspray

Preparation

Start med at få din Bradley Smoker til 320ºF (160ºC) og rul med ahornbisquetterne her. Læg et stykke bagepapir på en rist og fordel havre på det. Tag derefter bananen ud af skrællen og på risten. Læg den i rygeren i 20 min.

Når den tid er gået, fjerner du havre og banan. Kom havregrynene i en blender, og få det til en god smag. Du ønsker at bryde havren op og skabe næsten et mel med det. Ingen store stykker!

Når det er gjort, tilsæt resten af ingredienserne undtagen blåbær og mandler, og blend indtil glat. Tilføj nu dine blåbær og mandler i dejen og fold den i. Sæt til side.

Spray en ramakin med madlavningsspray og hæld dejen i den. Læg den i smøgeren igen og bag i 20-25 min. En tandstik skal komme pænt og rent ud. Lad det køle af i 10 min, før du topper med flere bær, mandler og flormelis.

God fornøjelse!

Opskrift af: Cory Walby – lørdag aften testkøkken