Røget Kanelis Hjemmelavet
Fantastisk sommeropskrift! Røget is bliver en mere og mere populær sommerbehandling. Prøv denne hjemmelavede kanelopskrift nu.
Ingredients
1 kop tung fløde
1-1 ½ dl tung fløde
8 æggeblommer
¾ kop gyldent farin
1 kop sødmælk
3 kanelstænger
2 tsk vanilje
1 tsk salt
Preparation
Kold røg 1 kop tung creme med Bradley Hickory Bisquettes i 1,5 time. Ryg cremen i en engangs-aluminiumsbagepande placeret inde i en større bradepande fyldt med is, for at holde cremen kølig
Fjern cremen fra rygeren og lad den køle af i en lukket beholder i køleskabet
Kombiner røget fløde med frisk fløde efter smag, indtil du har 2 kopper fløde (jeg endte med at bruge ½ kop røget fløde og 1 ½ kop frisk fløde)
Pisk æggeblommer og sukker sammen i en gryde, tilsæt derefter fløde og mælk og bland
Placer kanelstænger i vanillecremeblandingen til stejle og opvarm til 170°F, under jævnlig omrøring
Fjern fra varmen, rør vanilje og salt i, smag creme for at se, om kanelsmagen er stærk nok (hvis du vil have mere kanelsmag, tilsæt ½ tsk stødt kanel på dette stadium)
Si cremecremen og stil den tildækket på køl, indtil temperaturen er lavere end 45°F, helst natten over
Tilføj cremecreme til din ismaskine (følg din ismaskines instruktioner!)