Smoked ice cream

Røget Kanelis Hjemmelavet



Fantastisk sommeropskrift! Røget is bliver en mere og mere populær sommerbehandling. Prøv denne hjemmelavede kanelopskrift nu.

Ingredients

1 kop tung fløde

1-1 ½ dl tung fløde

8 æggeblommer

¾ kop gyldent farin

1 kop sødmælk

3 kanelstænger

2 tsk vanilje

1 tsk salt

Preparation

Kold røg 1 kop tung creme med Bradley Hickory Bisquettes i 1,5 time. Ryg cremen i en engangs-aluminiumsbagepande placeret inde i en større bradepande fyldt med is, for at holde cremen kølig

Fjern cremen fra rygeren og lad den køle af i en lukket beholder i køleskabet

Kombiner røget fløde med frisk fløde efter smag, indtil du har 2 kopper fløde (jeg endte med at bruge ½ kop røget fløde og 1 ½ kop frisk fløde)

Pisk æggeblommer og sukker sammen i en gryde, tilsæt derefter fløde og mælk og bland

Placer kanelstænger i vanillecremeblandingen til stejle og opvarm til 170°F, under jævnlig omrøring

Fjern fra varmen, rør vanilje og salt i, smag creme for at se, om kanelsmagen er stærk nok (hvis du vil have mere kanelsmag, tilsæt ½ tsk stødt kanel på dette stadium)

Si cremecremen og stil den tildækket på køl, indtil temperaturen er lavere end 45°F, helst natten over

Tilføj cremecreme til din ismaskine (følg din ismaskines instruktioner!)