Ginger Smoked Pears Recipe

Ingefær røget Pærer Opskrift



Intet bedre at afslutte din rygningssession end disse ingefær røget pærer. Server varm, med pisket fløde ske over dem.

Ingredients

4 store modne pærer

½ citron

5 spiseskefulde smør, ved stuetemperatur

5 spsk brun farin

5 spiseskefulde gingersnap småkage

2 spiseskefulde hakket kandiseret ingefær

½ tsk revet citronskal

½ tsk stødt kanel

1 spsk rom

Flødeskum til servering

Bradley Flavor Bisquettes – Eg

Preparation

Skær hver pære i halve på langs. Udkern pærehalvdelene med en melonballer eller en lille ske. Gnid de afskårne sider med citronen for at forhindre bruning.

Pisk smør og farin i en røreskål med en træske. Pisk gingersnap-krummerne, kandiseret ingefær, citronskal, kanel og rom i. Hæld blandingen i pærehulerne.

Sæt din Bradley Smoker op og forvarm til 250°F. (Jeg kan godt lide at ryge pærerne med Oak Flavour Bisquettes.

Arranger de fyldte pærehalvdele på ristene. Røg pærerne, indtil de er pænt brune og bløde på siderne, 1 til 1½ time. Server pærerne lune med flødeskum over dem.

Opskrift af: Steven Raichlen

Foto udlånt af Richard Dallett