Ingefær røget Pærer Opskrift
Intet bedre at afslutte din rygningssession end disse ingefær røget pærer. Server varm, med pisket fløde ske over dem.
Ingredients
4 store modne pærer
½ citron
5 spiseskefulde smør, ved stuetemperatur
5 spsk brun farin
5 spiseskefulde gingersnap småkage
2 spiseskefulde hakket kandiseret ingefær
½ tsk revet citronskal
½ tsk stødt kanel
1 spsk rom
Flødeskum til servering
Bradley Flavor Bisquettes – Eg
Preparation
Skær hver pære i halve på langs. Udkern pærehalvdelene med en melonballer eller en lille ske. Gnid de afskårne sider med citronen for at forhindre bruning.
Pisk smør og farin i en røreskål med en træske. Pisk gingersnap-krummerne, kandiseret ingefær, citronskal, kanel og rom i. Hæld blandingen i pærehulerne.
Sæt din Bradley Smoker op og forvarm til 250°F. (Jeg kan godt lide at ryge pærerne med Oak Flavour Bisquettes.
Arranger de fyldte pærehalvdele på ristene. Røg pærerne, indtil de er pænt brune og bløde på siderne, 1 til 1½ time. Server pærerne lune med flødeskum over dem.
Opskrift af: Steven Raichlen
Foto udlånt af Richard Dallett