Mørk chokolade røget Mandelbark Opskrift
En godbid, der er den perfekte blanding af sød og salt, plus røget hickory og rig mørk chokolade.
Ingredients
Til rygning af mandlerne:
1 kop vand
2 spsk salt
2 kopper hele rå mandler
Bradley Smoker Hickory bisquettes
Til fremstilling af barken:
½ kop granuleret sukker
2 spsk vand
1 spsk smør
1 Lb mørk chokolade
Knip groft havsalt
Preparation
Rør salt og vand sammen.
Udblød mandlerne i saltlage natten over ved stuetemperatur.
Fjern fra saltlage og lad det lufttørre.
Røg mandler med Bradley Smoker Hickory bisquettes i 60 minutter.
Varm sukker og vand op i en gryde ved lav-middel varme, indtil den er mørk ravfarvet (ca. 5 minutter).
Fjern fra varmen og tilsæt smør, og rør derefter hurtigt.
Tilsæt mandler og dæk jævnt med sukkerblanding.
Hæld over silpat eller bageplade med bagepapir, hold mandlerne adskilt fra hinanden, så de ikke klistrer sammen. Fjern, når sukkerbelægningen er hærdet.
Smelt mørk chokolade i dobbelt kedel, bland røgede mandler i og hæld over silpat eller bageplade med bagepapir.
Drys med groft havsalt.
Afkøl i minimum 3 timer, skær derefter i grove stykker og server.