Røget Pærer med mascarpone ost Opskrift
Denne røget pærer med mascarpone -ostopskrift rammer bare stedet. Hvis du ikke er bekendt med det, er Mascarpone en tredobbelt ost, lavet af et generelt fedtfattigt (25%) indhold frisk fløde. Det er lavet af mælken af køer, der er blevet fodret med specielle græs, fyldt med friske urter og blomster. Denne specielle diæt skaber en unik smag, der ofte er beskrevet som "frisk og lækker." Hvis du ikke har mascarpone, skal du bruge Philly Cream Cheese i stedet. Men jeg elsker mascarpone ost. Det er sødt, har en meget silkeagtig struktur, og dens smag ligner meget piskende fløde.
Ingredients
6 pærer skåret i halve og udkernet
Til saucen:
1½ kopper æblejuice
1 spsk brun farin
½ spsk kanel
2 spsk smør
Topping:
4 Oz mascarponeost
1 tsk vaniljeekstrakt
2 tsk sukker
Preparation
Varm saucen op i mikroovnen for at smelte sukkeret.
Rør det godt rundt og hæld det på pærer.
Indstil rygeren til 300ºF og fyld den med 1½ times æblebisquette.
Temperaturen på rygeren holdt sig lige omkring 240 grader.
Bland alle ingredienserne til toppingen sammen.
Hæld det derefter ovenpå pærerne og dryp en smule ahornsirup ovenpå med et par pekannødder.