Smoked Apple Pie Recipe

Røget Æbletærte Opskrift



Ville du ikke starte din dag med dessert, hvis du havde noget hængende rundt i køkkenet?

Ingredients

Tærtebund:

(Dette giver en tærtebund)

1 kopper universalmel

½ Kopafkortning

¼ Kop koldt vand

1 tsk hvid eddike

    Æblefyld:

    5 æbler

    1 kop sukker

    2 spsk universalmel

    1 tsk kanel

    1 tsk vanilje

    Brugt udstyr:

    P10 Bradley Smoke

    Non-stick måtter

    Bradley foldbart bord

      Bradley Smoker Indstilling:

      Tilberedningstid: 95 minutter

      Temp: 320ºF eller 160°C

      Træ: Æble

      Rygetid: 20 minutter (valgfrit)

      Preparation

      I en skål tilsættes 1 kop mel og ½ kop shortening, og bland med en konditor. Tilsæt derefter ¼ kop koldt vand, 1 tsk. eddike, og bland indtil skorpen er dannet. Pas på ikke at blande for meget.

      Brug en meldrysset overflade, rul dejen ud og form den til en cirkulær form.

      Læg dejen i tærteformen og skær alle stykker af, der er for lange eller stikker ud af din form.

      Brug en skræller, skræl hvert æble og skær det i små stykker. Sørg for at udelade kerne og frø (de smager ikke for godt).

      I en røreskål tilsættes de skårne æbler, 1 kop sukker, 2 spsk. fire, 1 tsk. kanel, 1 tsk. vanilje og bland.

      Kom tærtefyldet i tærteformen og dæk med endnu en tærtebund. Klem tærtebunden hele vejen rundt om panden med en gaffel eller fingrene.

      Lav 4 slidser i midten af skorpen.

      Placer i Bradley Smoker ved 320ºF (160°C) i 1 time og 35 minutter.

      Afkøl i 30 minutter før servering, god fornøjelse!