Røget Bourbon Ice Cream Opskrift
Jeg har en god idé! Røget bourbonis opskrift! Jeg ved, hvad du tænker, "Puddles of Sooty Cream i bunden af min ryger ... Fantastisk idé ...", men hør mig ud. Det er utroligt lækkert!
Ingredients
1 ¼ kopper tung fløde
8 æggeblommer
¾ Kop brun farin
½ kop sødmælk
2 spsk bourbon
2 tsk vanilje
1 tsk salt
Preparation
Kold røg ¾ kop tung fløde med hickory bisquettes til 1½ timer. Ryg cremen i en engangs-aluminiumsbagepande placeret inde i en større bradepande fyldt med is, for at holde cremen ved en kølig sikker temperatur
Fjern cremen fra rygeren og lad den køle af i en lukket beholder i køleskabet.
Kombiner røget fløde med frisk fløde efter smag, indtil du har 2 kopper fløde (jeg endte med at bruge ¾ kop røget fløde og 1 ¼ kop frisk fløde til denne opskrift)
Pisk æggeblommer og sukker sammen i en gryde, tilsæt derefter fløde og mælk og bland.
Opvarm på lav-medium, indtil cremecremen når 170 ° F, omrør ofte.
Intet behov for en ismaskine
Fjern fra varmen, rør bourbon, vanilje og salt i.
Si creme og køleskab tildækket, indtil temperaturen er lavere end 45°F, helst natten over.
Tilsæt cremecreme til din ismaskine (følg din ismaskines instruktioner).
Hvis du ikke har en ismaskine, kan du blot lægge den kolde creme i en beholder i fryseren og røre kraftigt hvert 30.-60. minut for at få en lignende konsistens.