Smoked Bourbon Ice Cream

Røget Bourbon Ice Cream Opskrift



Jeg har en god idé! Røget bourbonis opskrift! Jeg ved, hvad du tænker, "Puddles of Sooty Cream i bunden af ​​min ryger ... Fantastisk idé ...", men hør mig ud. Det er utroligt lækkert!

Ingredients

1 ¼ kopper tung fløde

8 æggeblommer

¾ Kop brun farin

½ kop sødmælk

2 spsk bourbon

2 tsk vanilje

1 tsk salt

Preparation

Kold røg ¾ kop tung fløde med hickory bisquettes til 1½ timer. Ryg cremen i en engangs-aluminiumsbagepande placeret inde i en større bradepande fyldt med is, for at holde cremen ved en kølig sikker temperatur

Fjern cremen fra rygeren og lad den køle af i en lukket beholder i køleskabet.

Kombiner røget fløde med frisk fløde efter smag, indtil du har 2 kopper fløde (jeg endte med at bruge ¾ kop røget fløde og 1 ¼ kop frisk fløde til denne opskrift)

Pisk æggeblommer og sukker sammen i en gryde, tilsæt derefter fløde og mælk og bland.

Opvarm på lav-medium, indtil cremecremen når 170 ° F, omrør ofte.

Intet behov for en ismaskine

Fjern fra varmen, rør bourbon, vanilje og salt i.

Si creme og køleskab tildækket, indtil temperaturen er lavere end 45°F, helst natten over.

Tilsæt cremecreme til din ismaskine (følg din ismaskines instruktioner).

Hvis du ikke har en ismaskine, kan du blot lægge den kolde creme i en beholder i fryseren og røre kraftigt hvert 30.-60. minut for at få en lignende konsistens.