Røget Fersken skomager Opskrift
Ryger de mest lækre ferskner, den lette måde. Hvis du aldrig har røget Peach -skomagerne, ved du ikke, hvad du mangler!
Ingredients
6 ferskner
1 kop revet kokosnød
1 kop havremel
⅔ Kop mandelmel
⅛ tsk bagepulver
1 tsk bagepulver
1 tsk vanilje
¼ kop smør
¼ kop honning
2 æg
brunt sukker
Preparation
Halver og udhæld fersknerne.
Sæt fersknerne på tre stativer og ryg dem ved 80 ºF med din yndlings bisquettesmag. Ved at lægge fersknerne på separate stativer kan du variere rygetiderne for at bestemme, hvor røgfyldte du kan lide dem. Lad det første stativ stå i rygeren i 30 minutter. Det andet rack i en time. Og den tredje i hele 1 time og 40 minutter.
Lav en skomager ved først at smelte smør og honning sammen. Tilsæt de tørre ingredienser i en separat skål og bland grundigt. Bland derefter æg, vanilje og smør-og-honning-blandingen i.
Fjern de røgede ferskner og tilsæt 1 spsk af skomagerdejen i det område, hvor ferskengruber var. Drys med brun farin.
Læg alle fersknerne med skomager-topping tilbage i rygeren i 75-90 minutter ved 320 ºF – ingen røg denne gang.
Server med is.
Opskrift af: Ryger med Joe