Røget Græskar brød budding Opskrift
En klassisk genopfundet! Du kan ikke forestille dig, hvor god denne dessert er. Det er fantastisk, når du serverer det varmt eller koldt med karamellsauce og glasur.
Ingredients
1 Brød skorpet hvidt brød i terninger
1½ kopper mælk
1 kop græskarpuré
¼ kop ahornsirup
¼ kop brun farin
1 æg
2 tsk vaniljeekstrakt
1½ tsk kanel
½ tsk ingefær
½ tsk muskatnød
¼ tsk allehånde
⅛ tsk stødt nelliker
¼ tsk salt
Bradley Flavor Bisquettes – Æble
Til pynt (valgfrit):
Karamelsauce
Flormelis
Preparation
Skær brødet i små stykker og kom det i en stor skål.
Pisk alle ingredienser sammen undtagen brødet.
Hæld dejen over brødet.
Lad stå i 5-10 minutter, mens væsken absorberes af brødet.
Forvarm rygeren til 250°F med æblesmagsbisquetter.
Fordel mellem 4 små keramiske fade og røg i 40 minutter til en time, eller indtil en tandstikker i midten kommer ren ud.
Tag den ud af rygeren og server med karamelsauce og flormelis (valgfrit).
Opskrift af: Lena Clayton