Røget Grillede ferskner med bourbon-krydret pisket fløde opskrift
Mange mennesker begynder at sige i oktober “Ah .. Grilling and Smoking Season er forbi”… Nå, det er kun hvis du kan se glasset halvt tomt i stedet for halvt fuldt! Vi her på vestkysten grill og mad ryger året rundt! Og der er ikke en ingrediens, der ikke har rørt ved min grill, kan jeg fortælle dig.
Grillende er det altid sjovt at prøve nye ting. Nu, hvis du er på markedet for at prøve noget nyt på din grill, kan du prøve grillede ferskner! Det er så velsmagende. Let at lave og sikker på at være en mundvandnings dessert! Tilføj noget bourbon krydret pisket fløde på toppen, og du har dig selv en rigtig god godbid!
Ingredients
3-5 ferskner
1 spsk vegetabilsk olie
1 kop piskefløde
½ tsk kanel
¼ tsk muskatnød
2 spsk konditorsukker (flormelis)
2 spsk bourbon
¼ tsk vaniljeekstrakt
Preparation
Skær ferskner i halve og fjern sten, pensl kødsiden med olie.
Grill fersknerne i cirka 5 minutter, eller indtil de er varme og let forkullet.
Pisk fløde, kanel og muskatnød i en røremaskine, indtil de er bløde.
Tilsæt gradvist sukker og pisk, indtil det er stivt.
Vend bourbon og vanilje i.
Hæld bourbon-krydret flødeskum i midten af fersknerne og server med det samme.
Af: Lena Clayton