Smoked Strawberry And Rhubarb Crumble Recipe

Røget Strawberry og rabarber Crumble opskrift



Dette er en klassisk smuldre lavet med friske jordbær og rabarber. Men at ryge frugten vil give den en helt anden smag. Cool før servering.

Ingredients

2 ½ kopper jordbær, renset, afskallet og skåret i skiver

2 ½ kopper rabarber, skåret i skiver

1 kop hvidt sukker

1 kop smør, blødgjort

1 ¼ kopper mel

1½ kopper havregryn

Bradley Flavor Bisquettes – Æble eller Kirsebær

Preparation

Læg jordbær og rabarber i en engangs folie-lasagnepande. Stil panden på en rygerist.

Indstil rygeren til 200 ° F ved at bruge træbisquetter efter eget valg (æble eller kirsebær fungerer godt med denne opskrift).

Røg jordbær og rabarber i 45 minutter. Fjern fra ryger.

Hæld jordbær og rabarber i en 13 x 9 ovnfast fad. Drys hvidt sukker og brug en ske til at røre sukkeret jævnt i hele jordbær og rabarber. Sørg for, at frugten ligger et jævnt lag i bunden af bageformen.

Forvarm ovnen til 350°F.

I en stor skål blandes smør, sukker, mel og havregryn sammen, indtil det er smuldrende. Fordel krummeblandingen jævnt oven på frugten.

Bag crumblen i 45 minutter. Frugtblandingen skal være boblende langs siderne.

Afkøl inden servering.