Pele Smoked Lava Cake

Pele er røget Chokolade lavakage Opskrift



Prøv denne Peles røget chokolade -lava -opskrift. Pele er den hawaiianske ildgudinde, kendt for sin lidenskab. Mytologi fortæller os, at hun kontrollerer lavaen, der flyder fra øen Hawaii. Dette er en røget vri på den klassiske dessert og er en perfekt måde at afslutte ethvert måltid på!

Ingredients

110 g mørk chokolade, hakket

½ kop smør i tern (behold lidt ekstra smør til smøring)

1 Kop konditorsukker

2 æggehvider

4 æggeblommer

1 tsk vaniljeekstrakt

En knivspids til ½ tsk cayennepeber (valgfrit, hvis du vil tilføje lidt krydderi til din godbid!)

¼ kop og 1 spsk universalmel

Bradley Flavor Bisquettes - Premium Chili Spidskommen eller Ahorn

Preparation

Forbered rygeren til koldrøgning (ved hjælp af Bradley Cold Smoke Adapter) med Premium Chili Spidskommen Bisquettes eller Maple Flavor Bisquettes.

Koldrøg den mørke chokolade på et aluminiumsfad eller -plade i en time.

Forvarm din ovn til 425°F.

Tag chokoladen ud af rygeren og læg den i en dobbelt kedel med smør.

Opvarm på medium varme, under omrøring, indtil det er smeltet og kombineret.

Fjern fra varmen og tilsæt sukker, derefter æggehvider og æggeblommer, rør godt.

Bland vanilje og cayennepeber i (hvis du bruger).

Rør mel i.

Fordel blandingen mellem fire ramekins, som er blevet godt smurt med smør.

Bages i 13-15 minutter eller indtil midten af kagerne er bløde og geléagtige og kanterne faste.

Lad afkøle i et minut eller to, og kør derefter en kniv rundt om kanten af kagerne for at løsne eventuelle kanter.

Læg en tallerken oven på den ene ramekin og vend. Fjern ramekinen og ta-da!

Der er din lavakage.

Server straks med dit yndlingstilbehør, såsom flødeskum, is, bærsauce, karamelsauce eller chokoladesauce. Vi anbefaler Cherry Compote!

Opskrift af: Lena Clayton