alt="bacon cocktail"

Røget Bacon cocktail Til Victoria Day -opskrift



Ankomsten af ​​Victoria Day betyder at sætte den lange vinter bag os, forberede sig på varmere dage fremover og nyde en lang, afslappende weekend.

Til dem i canadiske territorier er det La Journée Nationale des Patriotes til minde om anglophone- og francophone -aktivister. Det er dem, der kæmpede for demokrati i Quebec i det 19. århundrede.

Nogle omtaler det som Firecracker Day på grund af de spektakulære fyrværkeri, der er vist i byer overalt i landet.

Men for de fleste af os, Victoria Day, May Long Weekend, bare måske længe eller hvad du end kalder det, giver folk en chance for at komme ud med venner og familie og fejre en sød ferie. Med alt det, der fejrer om at begynde, bringer det et vigtigt spørgsmål op - hvad drikker du?

Du er måske en af ​​de canadiere, der kærligt henviser til det som to-fire dag, med henvisning til en 24-pakke øl. I så fald, læs videre!

Vi har en røget, velsmagende sammenvoksning, som du kan prøve. Det kommer fra Patricia Richards fra Thrillist.com. God fornøjelse!

Ingredients

1 ¼ Dele basilikum Haydens bourbon

1 del St-Germain likør - tilsat æbletræ røget bacon (se nedenfor)

1 del citronsaft – friskpresset og siet

½ Del ahornsirup, fortyndet (1:1 forhold mellem Vermont grade A medium rav sirup og vand)

1 Dash Peychauds cocktailbitter

¼ Del pasteuriseret æggehvide

Bacon-infunderet St-Germain-tilberedningsmetode:

9 Skiver æbletræ røget bacon

2 750 ml (25 fl. oz) flasker St-Germain likør

Preparation

Tilbered bacon i en forvarmet ovn, indtil den er sprød udenpå. Lad bacon køle af på køkkenrulle.

Fyld en glaskrukke med to 750 ml (25 fl. oz) flasker St-Germain.

Læg kogt bacon i glasset og lad det trække i 24 timer ved stuetemperatur.

Fjern bacon og stil likøren i fryseren, så baconfedtet kan stivne.

Si likør gennem en finmasket si eller osteklud for at fjerne så meget stivnet fedt som muligt.

Hvis det er nødvendigt, gentag fryse-/sil-processen for at fjerne alt resterende fedt.

Afkøles.

Cocktail instruktioner:

Kombiner Basil Hayden's Bourbon, bacon-infunderet St-Germain-likør, citronsaft, fortyndet ahornsirup, bitter og pasteuriseret æggehvide i et blandeglas og ryst kraftigt med is.

Si over is i et gammeldags glas.

Pynt med en appelsinskive og et stykke St-Germain-infunderet æbletræ røget bacon, og du er i himlen!

Vi her hos Bradley Smoker ønsker dig en glad, lang Victoria Day weekend og en glædelig Memorial Day weekend for vores amerikanske venner!