Maple Smoked Tuna Recipe

Maple røget Tunfisk Opskrift



Denne røget tunfiletopskrift er den perfekte måde at imponere dine middagsgæster på. Marineret natten over med en smagfuld blanding af urter og krydderier, derefter langsomt kogt i en Bradley-ryger ved hjælp af ahornbisquettes, det er en lækker tilføjelse til ethvert måltid. Server med grøntsagsstørrende og rispilaf til et komplet og tilfredsstillende måltid.

Ingredients

4 stykker tunfilet – 2 kg (4 lb)

Madolie

Marinade:

15 Ml (1 spsk) tørret dildukrudt

15 Ml (1 spsk) sennepsfrø

45 Ml (3 spsk) salt

5 ml (1 tsk) stødt sort peber

125 ml (½ c) brun farin

2 laurbærblade

1000 ml (4 c) vand

Preparation

Aftenen før du planlægger at servere fisken, blandes marinadeingredienserne i en mellemstor skål, så salt og sukker er helt opløst.

Kom marinade i en stor tung plastikpose, tilsæt fisk, forsegl og stil på køl natten over.

Tag fisken ud af posen og dup den tør.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellem 105°C og 120°C (220°F og 250°F).

Læg fisken på olierede stativer og brug kiketter med ahornsmag røg/kog i 1 ½ til 2 timer.

At tjene:

Røget tunfilet er lækkert serveret med grøntsagsrøre og rispilaf.