Alder røget Muslinger Opskrift
Forkæl dig med de lækre smag af perfekt dampede muslinger med et krydret spark! Denne fristende blanding af sød chilisauce, hvidløgspulver, sort peber og persilleflager, er denne opskrift en sikker måde at imponere dine gæster på din næste middagsselskab. Plus, for en ekstra røgfyldt smag, kan du prøve den med Watties røget hickory sauce!
Ingredients
Muslinger
Canola spray olie
½ Tsk sød chilisauce
Hvidløgs pulver
Sort peber
Persilleflager
Preparation
Damp muslinger, indtil de lige er åbnet, kog ikke helt.
Skal muslinger og relæ tilbage til halve skaller.
Brug rapssprayolie, sprøjt let overfladen af muslinger, og fordel en halv teskefuld Sweet Chi Chili Sauce, der dækker toppen af muslingen.
Drys let hvidløgspulver, sort peber og persilleflager over toppen.
En anden favorit: Brug Watties Smoked Hickory Sauce i stedet for Sweet Chi Chili Sauce
Rygning/madlavningsmetode:
Forvarm din Bradley til 120°C (250°F).
Brug af Alder smag Bisquettes røg/kog i cirka 30 minutter, kontroller for at sikre, at du ikke overkoger.