Alder røget Snapper Opskrift
Tag dine smagsløg på en tur til Middelhavet med denne mundvandende snapper-bøfopskrift. Marineret i en blanding af hvidløg, hvidvin, estragon og purløg ryger fisken derefter perfekt i Bradley -rygeren ved hjælp af aldersmag -bisquetter, hvilket resulterer i en øm og smagfuld skål, der helt sikkert vil imponere.
Ingredients
60 ml (4 spsk) olivenolie
1 fed hvidløg - hakket
2 ml (½ tsk) salt
0,5 ml (⅛ tsk) stødt sort peber
30 Ml (2 spsk) citronsaft
120 ml (½ c) tør hvidvin
2 ml (½ tsk) tsk tørret estragon
15 Ml (1 spsk) finthakket purløg
Snapper steaks - 1 kg (2 lb)
Citronbåde
Persille
Preparation
Bland ingredienserne til marinade, olivenolie, hakket hvidløg, salt, peber, citronsaft, hvidvin, estragon og purløg i en skål. Arranger fiskebøffer i et enkelt lag i en lav glaspande. Hæld marinade over fisken, dæk til og stil på køl i en time. Tag ud af køleskabet og lad stå i 20 minutter.
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til mellem 100°C og 120°C (220°F og 250°F). Brug bisquetter med alsmag, røg/kog i ca. 60 minutter, og tjek for at sikre, at du ikke overkoger.
At tjene:
Server pyntet med persille og citronbåde.