Alder Smoked Snapper Recipe

Alder røget Snapper Opskrift



Tag dine smagsløg på en tur til Middelhavet med denne mundvandende snapper-bøfopskrift. Marineret i en blanding af hvidløg, hvidvin, estragon og purløg ryger fisken derefter perfekt i Bradley -rygeren ved hjælp af aldersmag -bisquetter, hvilket resulterer i en øm og smagfuld skål, der helt sikkert vil imponere.

Ingredients

60 ml (4 spsk) olivenolie

1 fed hvidløg - hakket

2 ml (½ tsk) salt

0,5 ml ( tsk) stødt sort peber

30 Ml (2 spsk) citronsaft

120 ml (½ c) tør hvidvin

2 ml (½ tsk) tsk tørret estragon

15 Ml (1 spsk) finthakket purløg

Snapper steaks - 1 kg (2 lb)

Citronbåde

Persille

Preparation

Bland ingredienserne til marinade, olivenolie, hakket hvidløg, salt, peber, citronsaft, hvidvin, estragon og purløg i en skål. Arranger fiskebøffer i et enkelt lag i en lav glaspande. Hæld marinade over fisken, dæk til og stil på køl i en time. Tag ud af køleskabet og lad stå i 20 minutter.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellem 100°C og 120°C (220°F og 250°F). Brug bisquetter med alsmag, røg/kog i ca. 60 minutter, og tjek for at sikre, at du ikke overkoger.

At tjene:

Server pyntet med persille og citronbåde.