Smoked Prawn Burrito Bowl Recipe
Every now and again, that craving hits for a killer bowl. Something a bit more healthy but with a smoked twist! Power up with this Smoked Prawn Burrito Bowl and get the best outta life!
Ingredients
Til rejerne:
1 Lb store rejer - skaller af og rensede
1 tsk rapsolie
2 spsk af din yndlings BBQ Rub
1 lime – skrællet og saft fra halvdelen
Til Burrito Bowl:
Strimlet salat
brune ris
Hakkede tomater
Majs
Sorte bønner
Avocado
Ranch dressing
Koriander
Limebåde
Preparation
Start med at fylde din Bradley Smoker med ølpukke og forvarme den til 250ºF (121.1°C). Mens det sker, blandes alle ingredienserne til rejerne i en skål. Jeg brugte en spicy BBQ Rub til min, men brug det, der gør dig glad!
Når rygeren kommer til temp, læg de krydrede rejer på en rist og læg den øverst på rygeren. Dette vil vare i 20-30 minutter, eller indtil de bliver lyserøde! Tag den ud af rygeren og begynd at lave din skål!
Start med at lægge et lag salat i bunden af skålen, og brug derefter det toppings du gerne vil have. Placer rejerne på toppen af Burrito-skålen, og afslut med ranch og et pres på lime! Grav ind!
God fornøjelse!
Opskrift af: Cory Walby – Saturday Night Test Kitchen