Smoked Bacon Wrapped Cobia Recipe

Røget Bacon indpakket kobia Opskrift



Forkæl dig med en sød og velsmagende behandling med denne baconindpakket kobia, der er røget til perfektion. Marineret i vaniljemælk, brunt sukker og krydderier af skaldyr, er denne fisk sikker på at være et hit på enhver samling.

Ingredients

Vanilje sojamælk

Brunt sukker

Hungry Jack Lite Sirup

Toner Forblandet laks og skaldyrskrydderi

Lige

Cobia; fileter

Bacon

Tandstikkere

Preparation

Kombiner brun farin og vanilje sojamælk, Hungry Jack Lite sirup, toner forblandet laks og skaldyrskrydderi og lige. Rør indtil sukkeret er helt opløst. Brug nok sojamælk og sirup til at dække fisken, og nok brun farin til at søde til din særlige smag.

Læg fisken i en gallon forseglelige plastikposer, og hæld marinade over fisken.

Stil den på køl og mariner den natten over og vend posen af og til.

Fjern fisken fra plastikposerne.

Skær fisken i 2-tommers stykker, pak den ind med baconstrimler og fastgør den med tandstikker.

Røg i omkring 2 1/2 time (afhængigt af fiskens tykkelse) ved 150 grader F; brug æblerøgpucke i 2 timer (tjek fisken for spøgelse ved 2 timers mærket).

Fisken er færdig, når den let flager.

God fornøjelse!