Demerara helbredte røget Gemfish Opskrift
Forkæl dig med de lækre smag af røget kahawai-fileter med denne let at følge opskriften. Med en perfekt blanding af Bradley Demerara -kur, brunt sukker eller ahornsirup og hvidløgspulver er disse fileter helt sikkert imponeret dine smagsløg
Ingredients
Gemfish Fileter med skind på
Bradley Demerara kur
Brunt sukker eller ahornsiru
Hvidløgs pulver
Preparation
Drys let Bradley Demerara-kur over fiskefileterne
Gnid brunt sukker eller ahornsirup på fileter og stil på køl natten over
Tilsæt derudover et drys hvidløgspulver afhængigt af smagskravene
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til mellem 65°C og 85°C (150°F og 200°F).
Tør ved 140°F (60°C) uden røg, indtil overfladen er tør. Dette vil kræve mindst en time.
Hæv temperaturen til 160°F (71°C) ved hjælp af bisquetter med æblesmag, røg/kog i 3 eller 4 timer afhængigt af fileternes tykkelse.
Hvis der kræves ekstra bruning på fisk, hæves temperaturen til 91°C den sidste time, men sørg for ikke at overkoge.