Smoked Kahwai Recipe

Demerra smed helt sikkert Stolthed Opskrift



Forkæl dig med de lækre smag af røget kahawai-fileter med denne let at følge opskriften. Med en perfekt blanding af Bradley Demerara -kur, brunt sukker eller ahornsirup og hvidløgspulver er disse fileter sikker på at imponere dine smagsløg.

Ingredients

Kahawai fileter med skind på

Bradley Demerara kur

Brunt sukker eller ahornsirup

Hvidløgs pulver

Preparation

Drys let Bradley Demerara-kur over fiskefileterne

Gnid brunt sukker eller ahornsirup på fileter og stil på køl natten over

Tilsæt derudover et drys hvidløgspulver, afhængigt af smagskravene

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellem 65°C og 85°C (150°F og 200°F).

Tør ved 140 º F (60 º C) uden røg, indtil overfladen er tør. Dette vil kræve mindst en time.

Hæv temperaturen til 160°F (71°C) ved hjælp af bisquetter med Aldersmag, røg/kog i 3 eller 4 timer afhængigt af fileternes tykkelse.

Hvis der kræves ekstra bruning på fisk, hæves temperaturen til 91°C den sidste time, men sørg for ikke at overkoge.