Oak Smoked Salmon Recipe

Eg røget Laks Opskrift



Gør dig klar til at imponere dine gæster med denne lækre røget laksopskrift! En saftig laksefilet er krydret med frisk dild, sort peber og citronsaft og røg derefter til perfektion ved hjælp af eg -smag bisquettes i Bradley -rygeren. Server med en kvist af dild og citronskiver til en mundvand.

Ingredients

5 kg (10 lb) laksefilet

1 citron

45 Ml (3 spsk) frisk dild, hakket

Friskkværnet sort peber efter smag

Preparation

Læg laksefileten med skindsiden nedad på olierede rygerstativer. Skær citron i to og pres saften fra den ene halvdel over laksefileten. Drys med hakket dild og peber.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til cirka 105°C (220°F). Placer fisken i Bradley Smoker og brug bisquetter med egetræssmag røg/kog i omkring 40 til 60 minutter.

At tjene:

Fjern fisken fra rygeren og pynt med en kvist eller to dild og den resterende citron i skiver. Du kan eventuelt erstatte persille med dild.