smoking salmon

Favorit Røget fisk Opskrift



Denne opskrift kan bruges til laks eller enhver af dine yndlingsfisk. Ahornsirup og brunt sukker vil være den perfekte saltlage. Prøv Hickory wood, hvis du ryger laks.

Ingredients

saltlage:

4 kopper (32 ounce) æblejuice

½ Kop (4 ounce) syltesalt

½ Kop (4 ounce) ahornsirup

½ Kop (4 ounce) brun farin

Preparation

saltlage:

Tilsæt syltningssalt til æblejuice og rør for at opløses.

Tilsæt ahornsirup og rør rundt.

Tilsæt brun farin og rør for at opløses.

Rygning af fisk:

Placer 3 tommer stykker laks eller din yndlingsfisk med skindsiden opad i en glas- eller plastikbeholder eller pose med lynlås.

Tilsæt saltlage til fisken og stil i køleskabet i 8 timer.

Fjern fisk fra saltlage; dup tør med en ren klud eller køkkenrulle.

Placer fisk med skindsiden nedad på stativet; sted i ryger.

Hickory røg ved 130ºF i 7 timer.

God fornøjelse!