Grilled Steelhead Trout with Creamy Dijon Dill Garlic Sauce

Grillet Steelhead ørred Med cremet Dijon Dill hvidløgssauce



Lær hvordan man fremstiller cedertræ, grillet stålhovedørreder med cremet dijon dill hvidløgssauce.

Ingredients

1 Lb steelhead (eller laks)

1 cedertræ planke

2 knivspids kosher salt

2 knivspidser sort peber

2 knivspidser frisk dild

1 Krydderi til alle formål

    Dild Sauce:

     1 spsk usaltet smør

    1 kop hønsebouillon

    3 fed hvidløg hakket

    ¾ kop tung fløde

    1 spsk frisk hakket dild

    1 ½ spsk dijonsennep

    Preparation

    Start med at lægge din cederplanke i blød i vand i mindst 1 time. Forbered derefter din ild og forkul den ene side af din cedertræsplanke.

    Krydr din ørred med salt, peber og ryst af Doms støv, mens du forkuller.

    Vend derefter din planke og læg fileterne med skindsiden nedad på dine planker og kog indtil den ønskede færdighed eller fiskekødet er flaget.

    Til saucen få en hollandsk ovn eller sauterpande opvarmet over medium varme og kom smørret i. Når smørret smelter, tilsæt hvidløg og sauter indtil det er lysebrunt. Tilsæt derefter hønsebouillon og afglasur og reducer til det halve. Tilsæt derefter fløde, dild og sennep og rør, indtil det er glat og opvarmet.

    Tallerk ved at hælde sauce på bunden af tallerkenen og lægge fisk over toppen af saucen.

    Opskrift af: Jacob Parmentier.