Ingefær hvidløgsteg røget Laks
Server ingefær hvidløgsteg røget laksopskrift med en salat og hjemmelavet mangosalsa.
Bland 2 skrælede og hakkede mango sammen, jeg podede og finhakkede søde røde og jalapeno peber, 2 tyndt skiver grønne løg, juice og fint strimlet skræl af 2 limefrugter, lidt olivenolie og salt og peber efter smag. Dette er en vidunderlig West Coast Summertime -middag.
Ingredients
1 kg (2 lb) forårs laksefileter eller laksebøffer
6 fed knust hvidløg
125 ml (4 oz) finthakket frisk ingefærrod
175 ml (6 oz) smeltet smør
Krydderier (eller citron) peber
Salt
Preparation
I en lille glasskål blandes smør, hvidløg og ingefær sammen.
Læg laksen (fileterne med skindsiden nedad) på smurte Bradley Smoker-stativer.
Pensl det smeltede smør og ingredienser jævnt på toppen af laksen.
Drys laks med salt og peber efter smag.
Rygemetode:
Placer laksstativer i Bradley Smoker med spjældet let åbent.
Brug af specialblandingssmagsbisquetter i røggeneratoren og med varmen på medium til høj 90°C til 105°C (200°F til 220°F).
Denne middag skulle være klar på omkring 1 til 1-1/2 time.