Ginger Garlic Roast Smoked Salmon

Ingefær hvidløgsteg røget Laks



Server ingefær hvidløgsteg røget laksopskrift med en salat og hjemmelavet mangosalsa.

Bland 2 skrælede og hakkede mango sammen, jeg podede og finhakkede søde røde og jalapeno peber, 2 tyndt skiver grønne løg, juice og fint strimlet skræl af 2 limefrugter, lidt olivenolie og salt og peber efter smag. Dette er en vidunderlig West Coast Summertime -middag.

Ingredients

1 kg (2 lb) forårs laksefileter eller laksebøffer

6 fed knust hvidløg

125 ml (4 oz) finthakket frisk ingefærrod

175 ml (6 oz) smeltet smør

Krydderier (eller citron) peber

Salt

Preparation

I en lille glasskål blandes smør, hvidløg og ingefær sammen.

Læg laksen (fileterne med skindsiden nedad) på smurte Bradley Smoker-stativer.

Pensl det smeltede smør og ingredienser jævnt på toppen af laksen.

Drys laks med salt og peber efter smag.

Rygemetode:

Placer laksstativer i Bradley Smoker med spjældet let åbent.

Brug af specialblandingssmagsbisquetter i røggeneratoren og med varmen på medium til høj 90°C til 105°C (200°F til 220°F).

Denne middag skulle være klar på omkring 1 til 1-1/2 time.