Koldt røget Steelhead Opskrift
Løft dit forretter -spil med denne lækre røget stålhovedopskrift! Marineret i en smagfuld blanding af sort peber, melasse, gin og mere, derefter koldt røget til perfektion, er disse tyndt skiver fileter den perfekte tilføjelse til ethvert charcuterie-bord eller brunch spredning.
Ingredients
2,5 kg (5 lb) steelhead-fileter, skind på
Marinade:
60 G (2 oz) groftkværnet sort peber
Friske blade fra 2 kviste oregano
120 ml (4 oz) melasse
120 ml (4 oz) gin
5 Ml (1 tsk) Worcestershire sauce
1 mellemstor løg skåret/skåret i tynde skiver
30 ml (1 oz) friskkværnet ingefærjuice
30 ml (1 oz) groft salt
Preparation
Bland marinaden sammen i en skål.
Fjern alle de knogler du kan se fra fileterne.
Læg marinaden i en ildfast fad og tilsæt Steelhead-fileterne med kødsiden nedad.
Dæk Steelhead med plastfolie og derefter et stykke træ. Vej det ned med sten eller tunge dåser. Tanken er at lægge pres på fisken for at få væsken ud af kødet.
Stil på køl i op til 24 timer.
Rygemetode:
Læg fileterne på let-olierede rygerriste.
Sæt stativer i Bradley Smoker i den højeste position væk fra varmen.
Brug bisquetter med alsmag, koldrøg fisken i ca. 2 timer og sørg for, at spjældet er helt åbent.
At tjene:
Afkøl fileterne.
Skær så tynde som muligt og server med ost og kiks eller bagels, flødeost og kapers.