Tangerine Hoisin Smoked Tilapia

Tangerine og Hoisin røget Tilapia



Tilapia er ikke en af ​​de mest smagfulde fisk på markedet. Derfor beder den om en krydret marinade.

Kombiner hoisinsauce og mandarin, så tilføjer du lag af smag til denne opskrift. Du kan bruge appelsinsaft til at erstatte mandarinerne.

Ingredients

1 kop mandarinjuice (appelsinjuice fungerer også fint)

½ kop Hoisinsauce

1 spsk Sriracha sauce

2 tsk salt

4 Tilapia fileter

Bradley Flavor Bisquettes - Alder, Apple eller Pacific Blend

Preparation

Lav marinaden ved at blande mandarinjuice, hoisinsauce, Sriracha og salt sammen, indtil hoisinen er opløst og godt blandet.

Dæk Tilapia-fileterne i marinaden i en stor skål. Vend fiskene, så de er helt belagte. Dæk med plastfolie og stil i køleskabet i cirka 2 timer.

Indstil rygeren til 275°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg (Alder, Apple og Pacific Blend fungerer alle godt).

Fjern Tilapia-fileterne fra marinaden og læg dem på en rygerist og læg stativet i Bradley Smoker. Røg fiskene, indtil de når en indre temperatur på 145°F (eller ca. 2 timer).

Opskrift af: Steve Cylka