Asiatisk røget Tun salat Opskrift
Selvom tun muligvis ikke er den første type fisk, du tænker på at ryge, kan det være en lækker måde at forberede denne velsmagende fisk på.
Ingredients
1 Albacore tun lænd
3 grønne løg - hakket
1 peberfrugt - hakket (jeg brugte rød, orange og grøn peber til farven!)
1 Orange - segmenteret
3 spsk mayonnaise
1 spsk sojasovs
2 tsk Sriracha sauce
1 tsk sesamfrøolie
½ tsk pulveriseret ingefær
Saft og skal af 1 lime
Til marinade:
¼ Kop brun farin
2 spsk kosher salt
2 spsk sojasovs
2 kopper vand
Bradley Flavor Bisquettes – Alder
Preparation
Bland ingredienserne til marinaden, indtil den er opløst.
Skær tunryggen i 3 tommer brede stykker og mariner i 30 minutter.
Forvarm ryger til 140°F.
Røget tun i 1 time med Alder Bisquettes.
Fjern fra ryger og flage tun i stykker.
Kombiner tun, grønt løg, peberfrugt, mayonnaise og krydderier.
Kombiner med orange segmenter til sidst.
Af Lena Clayton