Candid Salmon 1

Kandiseret laksopskrift, Lakse slikArmadillo Pepper viser dig, hvordan du laver vores kandiserede laksopskrift ved hjælp af en Bradley -ryger. Selvfølgelig kan du bruge denne laks candy-opskrift i enhver ryger eller endda din grill ved at bruge 2-zone madlavning. Tradition kræver kold- eller kølig-ryger laksecandyet, der producerer en sej struktur, der minder om Jerky. Jeg vælger en højere temperatur, som giver dig crusty kanter og en fugtig flassende struktur. Det er forbandet i nærheden af ​​uimodståelig, selv for mennesker, der generelt ikke kan lide røget fisk. Server det med vodka eller aquavit (det kan stå op til de stærkeste ånder). Bliv ikke skræmt af den samlede forberedelsestid - det faktiske arbejde tager cirka 30 minutter. Træ: Maple. Kogstid: 2 timer 15 minutter. Glaze: Maple og Bourbon

Ingredients

1 stykke (1½ pund) frisk laksefilet uden skind (helst en midtersnit)

1 kop mørk brun farin eller ahornsukker

¼ kop groft salt (hav eller kosher)

¾ Kop ren ahornsirup (helst mørk ravgul eller klasse B)

1 kvart vand

Vegetabilsk olie, til oliering af stativet

Preparation

Skyl laksen under koldt rindende vand og dup den tør med køkkenrulle. Kør fingrene over kødsiden af fileten, mærk efter de skarpe ender af knoglerne. Træk alt ud, du finder, med køkkenpincet.

Brug en skarp kniv til at skære laksen i bredden i strimler 1 tomme brede og 4 til 5 inches lange. Overfør fisken til en stor, kraftig genlukkelig plastikpose, og læg posen i en aluminiumsfolieform eller et bradefad for at begrænse eventuelle lækager.

Kombiner brun farin, salt og ½ kop ahornsirup i en skål. Tilsæt vandet og rør indtil sukker og salt er opløst. Hæld dette over laksen og luk posen. Hærd i køleskabet i 8 timer, vend posen flere gange for at omfordele saltlagen.

Dræn laksen i et dørslag, kassér saltlagen, og skyl laksen godt under koldt rindende vand. Dup tør med køkkenrulle. Arranger laksekødet opad på en olieristet bageplade over en bageplade og lad den lufttørre i køleskabet, indtil den er klæbrig, 2 timer.

Sæt din Bradley-ryger op og forvarm til 225° til 250°F. Tilføj træet som anvist af producenten.

Læg laksen på dens stativ i rygeren og ryg indtil ydersiden er brunet af røg og laksen føles fast, 30 til 60 minutter. Begynd at børste laksen med den resterende ¼ kop ahornsirup efter 15 minutter, og pensl flere gange, indtil den er kogt (ca. 140°F på et øjeblikkeligt termometer). Overfør laksekonfekten på en rist til en bageplade med kant til afkøling og pensl en sidste gang med ahornsirup før servering. Serveres ved stuetemperatur eller koldt.

I det usandsynlige tilfælde, at du har rester, skal du opbevare laksekonfekten i en genlukkelig plastikpose i køleskabet; det holder i mindst 3 dage.

Opskrift af: Bæltedyr Peber BBQ