Cold Smoking Salmon Recipe

Kold rygning Laks Opskrift



Kold rygning laks er en opgave, der ikke kun er enkel, men smagfuld. Da vi er i en sæson, hvor en masse laks spawn, synes det kun rigtigt, at der skulle være en delikatesse for laks.

Ingredients

1 pund laks

1 spsk peberflager

1 spsk fennikel

1 spsk dild

½ tsk salt og sukker

Preparation

I en skål blandes ½ tsk salt og sukker sammen med andre krydderier efter eget valg (1 spsk peberflager, 1 spsk fennikel, 1 spsk dild osv.).

Når du er færdig med at kurere din 1 pund laks, ender du med gravlaks, som er gravelaks fyldt med krydderier.

For at få det perfekte smagsforhold mellem laks og bisquette skal du ryge din laks i 6 timer. Kold røg med ahorn bisquettes. Temperaturen er altid under 100ºF (37,8ºC). Når du er færdig med at ryge det, kan du nu nyde den lækre smag af laks!

Opskrift af: Fiskeri med stang