Røget Italienske rejer Opskrift
Du skal bruge rå rejer. Rejer med mellemstore til store størrelse fungerer bedst. Den dyre kolossale størrelse giver ingen fordel. Skræl rejer, hvilket efterlader halefinnerne fastgjort. Devein rejer, hvis du ønsker det. Skyl i koldt vand og dræn. Placer rejer på et papirhåndklæde, og blød dem for at fjerne overskydende vand. Køleskab under forberedelsen af marinaden.
Ingredients
Til 5 lbs (2,25 kg) rejer skal du bruge:
1 kop (240 ml) olivenolie
½ Kop (120 ml) citronsaft
¼ Kop (60 ml) løg - hakket
¼ Kop (60 ml) tomat catsup
2 spsk (30 ml) oreganopulver
5 tsk (25 ml) Bradley Sugar Cure. (Brug ikke mere end denne mængde.)
2 tsk (10 ml) hvidløg, hakket eller revet
1 tsk (5 ml) hvid peber, fint malet
8 dråber varm sauce
Bemærk: Hvis kødet vejer enten mere eller mindre end 5 pund (2,25 kg), skal den anvendte mængde marinade være proportional med denne vægt. For eksempel, hvis vægten af kødet er 2½ pund (1,15 kg), så skal hver ingrediens, inklusive Bradley-kuren, skæres i to.
Preparation
Kombiner alle ingredienserne til marinaden i en hærdningsbeholder (madbeholder), der er stor nok til at rumme rejen. Bland godt.
Tilsæt rejen, og mariner i køleskabet hele dagen og natten over. Rør fra tid til anden.
Røg ved ca. 200°F (93°C). Efter cirka 30 minutter smages en reje til, så den er færdig. Må ikke overkoges. Overkogning af rejer vil få dem til at blive gummiagtige.
Bemærk: Hvis saltsmagen er for mild, skal du, næste gang du laver dette produkt, tilføje ca. 1 tsk salt til ingredienslisten. Hvis saltsmagen er for kraftig, skal du reducere mængden af Bradley Cure med cirka 1 tsk.
Instruktioner udarbejdet af Warren R. Anderson, forfatter til Mastering the Craft of Smoking Food.