Smoked Creole Prawns (Smoked Jambalaya)

Røget Kreolske rejer (Røget Jambalaya) Opskrift



Nyd fusionen af ​​røget godhed og brændende kreolske krydderier i vores opskrift på røgede kreolske rejer (røget jambalaya), som leverer en smag af New Orleans, der vil efterlade dig trang til mere.

Ingredients

16 store rejer

6 fed hvidløg

4 Skalotteløg

60 Ml (¼ c) friske oreganoblade

30 Ml (2 spsk) friske timianblade

125 G (½ lb) usaltet smør

15 Ml (1 spsk) Worcestershire sauce

2 ml (½ tsk) salt

1 ml (¼ tsk) stødt sort peber

1 ml (¼ tsk) kværnet hvid peber

4 ml (1 tsk) cayennepeber

2 citroner i kvarte

Preparation

Opskriften kan laves i forvejen et par timer til dette punkt og stilles på køl indtil kogning.

Klip langs toppen af rejerne med en lille skarp saks

Brug en lille, skarp kniv til at skære i åren langs toppen af rejen og skyl den væk.

Kom hvidløg, skalotteløg, oregano, timian, smør, worcestershiresauce, salt og peber sammen i en foodprocessor og blend til en pasta.

I hver af rejerne lægges noget af pastaen mellem skallen og rejen.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til omkring 100°C (220°F).

Brug bisquetter med alsmag, røg/kog rejerne i cirka 40 til 60 minutter eller indtil de er færdige.

At tjene:

Server sammen med citronbåde.