Røget Bacon indpakket rejer Opskrift
Disse saftige rejer indpakket i sprød bacon er en godbid til enhver lejlighed! Med et strejf af honning, limesaft, hvidløgspulver, havsalt og malet ingefær, vil disse varianter efterlade dig ønsker mere. Røg dem i en P10 Bradley ryger i 20 minutter, og du får en lækker skål, der er perfekt som en forretter eller en hovedret.
Ingredients
5-10 rejer
½ pund tyndt skåret bacon
1 tsk havsalt
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk malet ingefær
1 tsk limesaft
1 tsk honning
Brugt udstyr:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker foldbart bord
Bradley Smoker non-stick silikone måtter
Bradley Smoker værktøj
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Indstilling:
Tilberedningstid: 20 minutter
Temp: 320ºF (160°C)
Bisquettes: Øl
Rygetid: 20 minutter
Preparation
Indstil din Bradley Smoker til de angivne indstillinger ovenfor.
Læg rejerne på et køkkenrulle for at tørre, du vil sikre dig, at rejen ikke er våd, før du pakker den ind med bacon. Fjern skaller og hale fra rejerne, det ville ikke smage særlig godt.
Tilsæt honning, limesaft i en skål og tilsæt rejer. Giv rejerne et godt skub i blandingen, inden du tilføjer dine krydderier. Tilsæt nu hvidløgspulveret, havsaltet, malet ingefær i en anden skål, og vend rejerne for at sikre, at de er overtrukket med krydderier.
Valgfrit: Hvis du vil have din bacon sprødere, tilbered baconen 5-10 minutter, før du pakker rejerne ind. Sørg for, at baconen ikke er for sprød, for du skal pakke rejerne ind med den.
Pak hver reje ind med en halv strimmel bacon og læg dem på tandstikkeren.
Kog i 10 minutter, vend derefter rejerne og steg i yderligere 10 minutter. Rejerne er kogt, når den indre temperatur når 120ºF (48.9°C).
Fjern fra Bradley Smoker og nyd!
Opskrift af: Bryan Edwards - Moodie Foodie Tulsa