Smoked tilapia sandwich

Røget bøffel Tilapia salat Sandwiches opskrift



Lækker sandwichopskrift! Perfekt til en hurtig snack, fordi fisk tager mindre end to timer at ryge.

Ingredients

1 kop Louisiana varm sauce (som Franks eller andet mærke)

3 Tilapia fileter

1 rød peber - udkernet og skåret i tern

6 grønne løg - i tynde skiver

1½ Cups Miracle Whip

2 spsk Louisiana varm sauce

8 skiver brød

Salat eller andet pålæg til sandwichene

Preparation

Dæk tilapiafileterne i en stor skål med 1 kop varm sauce. Vend fiskene, så de er helt dækket. Dæk med plastfolie og stil i køleskabet i cirka 2 timer.

Indstil rygeren til 275ºF ved at bruge træbisquetter efter eget valg (Alder, Pacific, Apple).

Fjern tilapia-fileterne fra marinaden og læg dem på en rygerist og læg stativet i Bradley-rygeren. Røg fiskene til de når en indre temperatur på 145 graderºF, omkring 2 timer. Lad fisken køle af i køleskabet.

Smuldr fiskefileterne i en mellemstor skål. Rør den hakkede røde peber, snittede grønne løg, Miracle Whip og de resterende 2 spiseskefulde varm sauce i, indtil det er godt blandet.

Fordel noget af tilapiasalatblandingen på en brødskive. Top med salat eller andet pålæg, og læg endnu en brødskive ovenpå. Gør dette med de resterende brødskiver.