Røget Citrus laks
Slather den laks i urter til en cremet zest, der er sikker på at behage enhver eater, ung eller gammel.
Ingredients
2 friske laksefileter
1 tsk løgpulver
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk selleri frø
1 tsk røget paprika
1 tsk peberkornsmedley
1 tsk havsalt
1 Orange
Et bundt frisk persille
1 tsk brun farin
4 spsk smør
Brugt udstyr:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker non-stick måtter
Bradley Smoker Indstillinger:
Træ: Kirsebær
Temperatur: 226ºF
Røgtimer: 60 minutter
Timer: 45-60 minutter
Preparation
Indstil din Bradley Smoker til de angivne indstillinger og indstil en timer i 45 minutter.
Når du køber din laks, skal du sørge for at bede om at få knoglerne fjernet, så du ikke behøver at rode med dem. Hvis laksen har knoglerne, skal du fjerne dem, før du går videre.
Tid til at krydre kødet. Bland brun farin, havsalt (kværnet), peber (kværnet), sellerifrø, hvidløgspulver, røget paprika og løgpulver i en tom krydderflaske. Drys et flot overtræk ovenpå laksefileterne.
Brug en zester til at skræl appelsinskallen på laksen for at tilføje lidt mere smag. Brug den resterende appelsin, skær resten i ¼ tomme skiver og læg oven på hver filet.
Flytning til rygeren; Brug Bradley Smoker nonstick måtten til at placere fileterne på risten. Placer fileterne i rygeren og start din timer. Husk, ryg ikke kødet til et bestemt tidspunkt, men til en bestemt temperatur.
Efter 45 minutter i rygeren, brug en stegepande til at tilføje 4 spsk. smør og smelt det ned til en væske. Tænd for mellemhøj til høj varme på blusset for at lade smørret brune lidt. Tag laksen ud af rygeren og læg den i gryden og hør det syde.
Steg i gryden ved at vende på alle tre sider (undtagen oversiden), indtil den indre temperatur når 145ºF.
Top hver filet med frisk persille og nyd!
Opskrift af Moody Foodie Tulsa