Smoked Smelt Recipe

Røget Smelt Opskrift



Selvom små, smelte er meget velsmagende og ryger pænt. Brug alder-, ahorn- eller stillehavsblandingsbisquetter og hold den lav og langsom.

Ingredients

1 Pund renset lugt

2 kopper vand

2 kopper æblejuice

2 spsk groft kosher salt

¼ kop brun farin

2 spsk sojasovs

1 spsk hvidløgspulver

1 spsk friskkværnet sort peber

1 spsk paprika

1 tsk cayennepeber

Bradley Flavor Bisquettes (Ahorn, Alder eller Pacific Blend)

Preparation

Bland vand og æblejuice med salt, sukker og krydderier, indtil salt og brun farin er opløst.

Læg smelten i et fad og hæld saltlagen i. Rør og dæk med plastfolie. Stil i køleskabet og lad fisken marinere i 4-6 timer.

Skyl fiskene grundigt og læg dem på rygerist. Stil smelten på et køligt, tørt sted i 30-45 minutter, så der kan dannes en pellikkel på ydersiden af fisken. En ventilator kan bruges til at fremskynde processen.

Indstil rygeren til 200ºF med Bradley Flavor Bisquettes i enten ahorn, alder eller stillehavsblanding.

Røg smelten i cirka 3-4 timer, eller indtil fiskens indre temperatur når 145ºF.