alt="Smoked diver scallops"

Røget Dykker kammuslinger Opskrift



Kokken Ted Reader viser, hvordan man laver den største forretter til enhver fest i baghaven. Det kan være lidt fin, men når du først bider i disse lækre røget tunger, vil du være i 7. himmel. Først skal du pakke en strimmel bacon rundt om kammuslingen, top den med frisk krabbekød og hellefisk. Injicér det derefter med smeltet smør blandet med Tennessee -whisky efterfulgt af et strejf af grillkrydderier på toppen. Sæt denne røget tunger appetitvækker i Bradley -rygeren, og lad den ryge i cirka 45 minutter. Fjern baghaven røget tunger appetitvækst ud af Bradley mad ryger, og nyd. Se videoen, så sørg for at få den røget kammuslingsopskrift og ryge disse tunger op på din næste baghave -fest!

Ingredients

1 Stik smør

2 Oz Tennessee Whisky

12 Friske store kammuslinger, størrelse U 10

6 skiver bacon

12 tandstikkere

½ kop frisk krabbekød

8 Oz frisk helleflynder

Drys Teds verdensberømte BBQ Bone Dust™ BBQ krydderier

6 skiver prosciutto, skåret i julien

2 spsk purløg

Preparation

Bradley Smoker Temperatur: 260°F

I en lille gryde smeltes smørret. Tilsæt whiskyen og tag den af varmen, hold den varm.

Brug en injektionssprøjte til at suge det smeltede whiskysmør op. Stik kanyleenden af sprøjten ind i midten af en kammusling. Injicer med lidt whiskysmør. Gentag med de resterende kammuslinger og smør. Afkøles.

Stræk hver skive bacon til næsten at fordoble den i længden. Skær baconskiverne i halve gennem midten.

Pak hver kammusling med en halv skive bacon og fastgør med en tandstik. Læg kammuslinger på rygerist.

Top hver kammusling med en lille smule frisk krabbekød.

Brug en meget skarp kniv til at skære helleflynderen i 12 meget tynde skiver. Læg en skive helleflynder på en flad overflade og kør fingrene hen over den, tryk let, men fast for at strække og flade skiverne. Skær hver skive i to og kryds derefter 2 halvdele over toppen af de krabbetoppede kammuslinger. Smag til med et drys Bone Dust™ BBQ-krydderi.

Forbered ryger i henhold til producentens anvisninger. Indstil temperaturen til 260°F.

Ryg i 45 minutter. Fjern kammuslinger fra rygeren. Drys med lidt ekstra whiskysmør, top med en lille smule julienne i skiver prosciutto og frisk hakket purløg.

Server straks.